İşte en iyi depolama hizmetleri!

En fazla depolama alanı veren en iyi depolama hizmetini bulmak, iş yaşamında size büyük kolaylık sağlayacak. Özellikle hibrit çalışma sistemiyle birlikte verileri her an ulaşılabilir bir bulutta yedeklemek oldukça önemli hale geldi. İşte sizi bellek taşımaktan kurtaracak en iyi depolama hizmetleri.

1 6 Müzik ve video için; pCloud
Müzik ve video için; pCloud

pCloud, 10 GB'a kadar videolarınızı, filmlerinizi, müziklerinizi ücretsiz olarak yükleme, depolama ve oynatma imkanı sağlar. En iyi yanı da, videoları ve müzikleri indirmeden doğrudan uygulamada oynatmanıza izin veren entegre multimedya oynatıcısıdır.

Multimedya oynatıcısına ek olarak, pCloud bulut depolamaya yeni başlayanlar için sorunsuz, hızlı, çok güvenlidir. pCloud’ın sanal Sürücüsü sabit sürücünüzde çok daha az yer kaplayan ve dosya fazlalığını ortadan kaldırır. pCloud ilk başta size 2 GB boş alan sağlar. Hizmetten faydalanmak için e-posta adresinizi doğrulamanız, indirmeniz gerekir. Eğer akıllı telefonunuzdaki tüm görüntü dosyalarının otomatik olarak yüklenmesini etkinleştirirseniz size 5 GB daha ek depolama alanı veriliyor. Son 3 GB'lık boş alanın kilidini açmak için de birkaç arkadaşınızı pCloud hesabı açmaya yönlendirmeniz gerekiyor.

2 6 Dosyaları koruyan; Sync.com
 Dosyaları koruyan; Sync.com

Bu uygulama kullanıcıya 5 GB'lık ücretsiz depolama alanı imkanı sağlamakla birlikte dosyalarınızı zarar görmeleri veya bozulmaları durumunda koruyan özelliği ile öne çıkıyor.

Office 365 ile entegre olması sayesinde de office belgelerini indirmenize gerek kalmadan doğrudan uygulamada düzenleyebiliyorsunuz.

Sync.com mobil uygulaması da sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunuyor ve Android telefonlar için en iyi bulut depolama çözümlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bulut verilerinize telefonunuzdan düzenli olarak erişmeyi planlıyorsanız, Sync.com sizin için doğru seçim olabilir.

3 6 Her bilgisayarda çalışır; iDrive
 Her bilgisayarda çalışır; iDrive

iDrive’ın ana işi küçük işletmeleri yedeklemektir, ancak kişisel bulut depolama hizmeti de oldukça iyi çalışır. Diğer birçok bulut yedekleme hizmetinin aksine, iDrive sizi tek bir bilgisayara kilitlemez. Windows ve macOS masaüstlerinizi, Android akıllı telefon ve iPhone'larınızı ve tabletlerinizi ve ağ sürücülerinizi yedeklemek için tek bir hesap kullanabilirsiniz. Ayrıca bir Linux yedekleme seçeneği de vardır.  iDrive tekliflerine ücretsiz 5GB ile başlar. Kişisel veya küçük işletme yedeklemesi arıyorsanız, iDrive iyi bir terc,h olabilir. Kullanımının kolay olması da cabası.

4 6 Güvenli liman; Icedrive
Güvenli liman; Icedrive

3 yıl önce hizmet vermeye başlayan Icedrive, kısa sürede çok yol kat etti. Şirket şimdiden en iyi bulut depolama sağlayıcılarından biri olarak ün kazandı. Bu ününü de güvenlik taahhütlerine borçlu.

 

Bilgisayar korsanlarının sızmasını önleyen şifreleme protokolü Twofish’i kullanan uygulama, gizlilik açısından de verileri sadece sizin görebileceğiniz bir şekilde sunuyor. 10 GB’a kadar ücretsiz depolama alanı sunan platform, en hızlı bulut sağlayıcılardan biri olarak öne çıkıyor.

5 6 Ofis çalışmaları için: OneDrive
Ofis çalışmaları için: OneDrive

5GB ücretsiz depolama alanı imkanı veren OneDrive, Windows'a entegre edilmesiyle öne çıkıyor. OneDrive, Mac ve Windows'un önceki sürümleri için bir masaüstü uygulaması ve Android, iOS, Windows Phone ve Xbox için kullanılabiliyor. Microsoft Office programlarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşen platformda, Microsoft 365 ile iş ortaklarınızla gerçek zamanlı olarak belgelerde ve elektronik tablolarda işbirliği yapabilirsiniz.

6 6 Kolay ve basit: Dropbox
 Kolay ve basit: Dropbox

Dropbox Basic'in ücretsiz depolama alanı yalnızca 2 GB'dir, ancak bunu herhangi bir platformda kullanabilirsiniz. Dosyalarınıza Dropbox'ın web sitesinden, Mac, Windows ve Linux için masaüstü uygulamalarından, yerel dosya sistemlerinden ve iOS, Android ve Kindle Fire mobil uygulamalarından ulaşabilirsiniz. Heck, Blackberry telefonları bile hala destekleniyor. Kurulumu çok kolaydır ve dosyaları bir saniyeliğine senkronize edebilirsiniz. Daha fazla depolama alanına ihtiyacınız varsa Dropbox'ın kişisel planları ayda 20 dolar karşılığında 3 TB'a kadar çıkıyor.

Etiketler Haber bulut
Yorumlar
Kalan Karakter 800