Instagram'dan yeni özellik! Artık videoları indirebileceksiniz

Instagram, Haziran ayında ABD'de tanıttığı Reels video indirme özelliğini tüm kullanıcıları için kullanıma açtığını duyurdu. Artık içerik üreticilerin izin verdiği Reels videolarını herhangi bir aracı programa ihtiyaç duymadan doğrudan telefonunuza indirebileceksiniz.

Meta, Haziran ayında ABD'deki kullanıcılara sunduğu Reels indirme özelliğini genişlettiğini açıkladı, böylece tüm kullanıcılar bu özelliği kullanabilecek. Bu gelişmeyle birlikte, TikTok'ta bulunan benzer özellik artık Instagram üzerindeki videoların mobil cihazlara daha pratik bir şekilde yüklenmesine olanak tanıyacak.

Reels içerik üreticileri, videolarını indirmeye izin verdiğinde, kullanıcılar bu videoları doğrudan indirebilecekler. Ancak, indirilen Reels videolarında Instagram filigranı bulunacak, bu da indirilen videonun hangi kullanıcıya ait olduğunu belirlemenize yardımcı olacak.

Instagram Reels indirme özelliği nasıl kullanılıyor?

Reels videolarını indirmek için, "Paylaş" menüsünde yeni bir "İndir" seçeneği bulunuyor. Bu özellik sayesinde herkese açık olarak paylaşılan ve içerik üreticilerin indirmeye izin verdiği tüm Reels videolarını mobil cihazlarınıza indirebileceksiniz.
 
 
 

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800