Huawei akıllı saati kullananlara müjde: O özellik de geliyor!

Huawei, giyilebilir cihazlara uyku izleme özellikleri ekliyor. Böylelikle, akıllı saat kullanıcının uyku evrelerini takip ederek, hayatını kolaylaştırıyor.

Güncelleme:

Şirketten yapılan açıklamaya göre, akıllı saatlerin ortaya çıkışı, uyku algılama teknolojilerine kolay erişim sağlayarak kullanıcılarına büyük fayda sağladı. Şu anda piyasadaki birçok akıllı saat, uykunun farklı evrelerini (hafif uyku, REM uykusu, derin uyku ve benzeri) tespit edebiliyor.

Özellikle Huawei'nin yeni akıllı saatleri, uykunun bu aşamalarını analiz edebiliyor ve doğrulukta daha da ileri giderek kullanıcılara mümkün olan en özel uyku izleme deneyimini sunuyor.

Huawei akıllı saati kullananlara müjde: O özellik de geliyor! resim: 0

Hangi uyku aşamasında olduğu belirlenebiliyor

Huawei'nin TruSleep 3.0'ı uyku sırasındaki mikro hareketleri tespit ederek kullanıcının hangi uyku aşamasında olduğunu daha doğru bir şekilde belirleyebiliyor.

Ayrıca Huawei Watch GT 4 gibi yeni akıllı saatler, uyku sırasında kalp atış hızındaki farklılıkları tespit etmek için Huawei TruSeenTM 5.5+'nın gelişmiş sensörünü kullanıyor. Bu, uyku döngüsünün daha kapsamlı bir okumasını yaptığı anlamına geliyor.

Huawei Watch GT 4'ün uyku izleme özelliği, uyanma anı da dahil olmak üzere kullanıcının uykusunun çeşitli yönleriyle ilgileniyor, saat uygulaması gibi diğer özelliklere bağlanıyor, böylece kullanıcılar rahatça dinlenebiliyor ve fazla uyuma konusunda endişelenmiyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800