Amazon Prime dünyasına katılmak için 7 neden!

Amazon, yeniden prime günlerine başlıyor. 10 – 11 Ekim arasında düzenlenecek olan bu günlerde sizler de prime üyelik sahibi olarak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz.

Güncelleme:

İkinci sefer düzenlenen Amazon Prime günleri ile Amazon dünyasında ekstra pek çok avantaj sizi bekliyor. 10 Ekim’de başlayacak olan Prime günleri 11 Ekim tarihine kadar sürecek. Yavaş yavaş 2023’ün sonlarına doğru ilerlerken Amazon’da bu doğrultuda üyelerine özel hediyeler ve fırsatlar sunuyor.

·        Bedava kargo fırsatı

·        Hızlı kargo ayrıcalığı

·        Prime Video ile popüler filmleri ve dizileri izleme fırsatı

·        Günün fırsatlarını yakalama şansı

·        Özel indirimlerden yararlanma ayrıcalığı

·        Prime Gaming ile bedava oyun oynama ayrıcalığı

·        30 gün ücretsiz deneme şansı

İlk “Prime Day” fırsatını 2015 yılında başlatan şirket ardından o kadar büyük bir hacme ulaştı ki sonrakine fırsatı 2022 yılında buldu. İşte 10 Ekim – 11 Ekim tarihleri arasında da ikinci defa Prime Day fırsatını üyelerine sunuyor. Üstelik sürpriz olarak sunacağı pek çok farklı etkinlik ve avantaj da var. Türkiye’de de ilk lojistik üssünü açan şirket, bu anlamda ülkemizdeki etkinliğini de artırmanın hesaplarını yapıyor.

Amazon Prime dünyasına katılmak için 7 neden! resim: 0

Amazon.com Jeff Bezos tarafından 5 Temmuz 1994 yılında kuruldu. Amerikalı şirket kısa sürede tüm dünyada tanınır bir hale gelmeyi de başardı. Şimdilerde ise ülkemize yaptığı yatırımlar ile özellikle Türkiye’de ismini duyurmanın ve daha geniş kitlelere ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Etiketler Amazon
Yorumlar
Kalan Karakter 800