Müjde! Sonunda kansere çözüm bulundu! Sihirli ilaç tüm kanserli tümörleri yok ediyor!

Çağımızın en önemli sorunlarından bir tanesi de kanser. Yıllardır yapılan araştırma ve geliştirmeler ile birlikte her gün yeni bir mucizeye tanık oluyoruz. Bu sefer ki mucizenin ismi ise Sihirli İlaç. Sihirli İlaç Tüm Kanserli Tümörleri Yok Ediyor. Detaylar haberimizde…

Güncelleme:

Bilim insanları sonunda bunu da başardı. Kanserli hücreleri yok eden ve diğer hücrelere zarar vermeyen bir ilaç yaptılar. Kanser ilacını bulmak için her yolu deneyen uzmanlar, yeni bir ilaç ile karşımıza çıktı. Üstelik bu ilaç kanserli hücreleri tamamen yok ederken diğer hücrelere ise hiçbir zarar vermiyor.

Müjde! Sonunda kansere çözüm bulundu! Sihirli ilaç tüm kanserli tümörleri yok ediyor!  resim: 0

Kanserli hücrelere elveda vakti

Yeni bulunan ilacın içerisinde yer alan bir molekül sadece kanserli hücreleri ele alıyor. Çoğu tip kanserde yer alan tümörlerin büyümesine ve çoğalmasına yardımcı olan bir proteini tamamen yok eden bu molekül ile birlikte kanserli hücreler tamamen yok oluyor.

İlaç için pek çok test yapan bilim insanları, tam olarak 70 farklı kanser tipi üzerinde testlerini gerçekleştirdi. Aralarında eme, prostat, beyin, yumurtalık, rahim ağzı, cilt ve akciğer kanseri gibi kanser çeşitlerinin yer aldığı bu türlere karşı ilaç laboratuvar ortamında şimdiye kadar oldukça başarılı sonuçlar verdi.

Los Angeles’taki City of Hope hastanesinde 20 yıldır test ediliyor

Amerika’nın en büyük kanserle mücadele merkezlerinden bir tanesi olan City of Hope hastanesinde 20 yıldır test edilen hap artık geliştirmenin doruk noktası olarak karşımıza çıkıyor. Cell Chemical Biology dergisinde yayınlanan son çalışmalar ile birlikte 70’den fazla kanser çeşidinin bu hap ile birlikte yok edilebileceği anlatıldı. İlaç an itibari ile City of Hope’ta Faz 1 klinik denemesinde insanlar üzerinde test edilmeye dahi başlandı.

Etiketler ilaç Sağlık kanser
Yorumlar
Kalan Karakter 800
Eşref demir
Çok güzel bir haber.dünya daki insanlar için hayırlı olsun.hasta olanlarada şifalar olsun.ihtiyaç duyanlarada kısa zamanda kullanmaları için satışa çıkarılmalı.bu ilacı bulanlarada tşk ler.