Sır gibi saklanan Mercedes AMG CLE 53 Convertible’nin fotoğrafları sonunda sızdırıldı!

Dizel motorlu araçlarının sadece Avrupa’da satışa sunulacağı Mercedes AMG CLE 53 Convertible’nin fotoğrafları sonunda sızdırıldı. İşte araçtan ilk kareler…

Güncelleme:

Dünyanın lider otomobil üreticilerinden bir tanesi olan Mercedes – Benz, CLE – Convertible serisine yeni bir model daha kazandırıyor. Bu modele ait otomobillerin büyük ilgi gördüğü bilindiğinden fotoğrafları da sır gibi saklanıyordu. Ancak sonunda bu fotoğraflara ulaşmak mümkün oldu.

Fotoğraflara baktığımızda aslında bazı ipuçlarına ulaşmak mümkün.

  • Ön tarafta dikey ızgaralar
  • Dış kenarda yatay çubuklarla birlikte bir hava girişi
  • Yan tarafta sürücü tarafındaki eşik
  • Yolcu yan tarafında ise kıvrımlı bir hava girişi
  • Bunlar göze ilk çarpan detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Mercedes AMG CLE 53 Convertible bak bak bitmiyor!

Siyah jantlara sahip olan CLE, aynı zamanda iki tarafında da 2 adet olmak üzere toplamda 4 tane egzoz borusuna sahip. Güç aktarma oranı konusunda da sır gibi saklanan ayrıntılar hala aydınlatılmış değil.

Sır gibi saklanan Mercedes AMG CLE 53 Convertible’nin fotoğrafları sonunda sızdırıldı! resim: 0

Pek çok farklı özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Mercedes AMG CLE 53 Convertible, yakın zamanda yollardaki yerini alacak. Türkiye’de satışa ne zaman sunulacağı konusu ise hala bilinmiyor. Ancak otomobilin medyada yarattığı etki ve insanlarda uyandırdığı meraktan dolayı olarak büyük bir kitle tarafından takip edildiğini söyleyebiliriz. Özellikle Avrupa’da dizel seçeneğinin sunulacak olması da son derece önemli.

Etiketler Otomobil Mercedes
Yorumlar
Kalan Karakter 800