Sıfır otomobil kampanyaları bitmek üzere! İşte son fırsatlar…

Sıfır otomobilde yılsonu için düzenlenen kampanyalara yoğun ilgi devam ediyor. Ancak bu kampanyaların bir kısmı da tamamlanmak üzere.

Güncelleme:

Sıfır otomobilde yılsonu için düzenlenen kampanyalara yoğun ilgi devam ediyor. Ancak bu kampanyaların bir kısmı da tamamlanmak üzere. Özellikle takvimler 31 Aralık tarihini gösterdiğinde kampanyaların birçoğu kalmayacak ve otomobil fiyatları bir anda normal seyrine geri dönecek. İşte son dakika otomobil fiyatları haberleri…

İkinci el otomobil fiyatlarındaki düşüş son hız devam ederken aynı zamanda pek çok farklı durumda burada gerçekleşiyor. Özellikle fiyat düşüşlerine rağmen satışların gerçekleşmemesi çok önemli. İkinci el otomobile olan ilginin azalması ile birlikte sıfır otomobillere olan ilgi arttı. Yılsonunun da yaklaşması ile birlikte otomobil firmaları önemli kampanyalar yapıyor.

Sıfır otomobillerde son fırsatlar

Türkiye’nin şuan için 0 otomobiller kapsamında en düşük fiyatlı otomobili Hyundai i10. Hyundai i10’un ise en yakın takipçisi şuan için Seat Ibiza. Bu otomobilleri ise herkesin yakından tanıdığı Fiat Egea takip ediyor.

Sıfır otomobil alırken ise her yerde pek çok farklı kampanya olduğunu unutmayın. Bunun için araç alırken bazı ek aksesuarlar talep edin. Bu isteğinizi çoğu firma kırmayacaktır. Çünkü yılsonu itibariyle kampanyalar ve rekabet hat safhada bulunuyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800