Mercedes'ten yüksek hacimli benzinli motor hamlesi!

Son dönemde birçok otomobil üreticisi içten yanmalı motorlardan vazgeçerken, Mercedes-Benz performanslı modelleri için kritik bir karar alıyor. Buna göre, Mercedes AMG ve E63 V8 motorlara geri dönebilir.

Mercedes-Benz, performanslı otomobilleri için V8 motorları yeniden değerlendiriyor. Mercedes-AMG C63 ve E63 modellerinin gelecek nesillerinde hibrit sistemlerle güçlendirilmiş V8 motorlara dönüş yapması bekleniyor.

Otomobilseverlerin elektrik motorlarının ruhu yansıtamadığı eleştirisine karşın, markanın performans modelleri için V8 motorlarının geri dönebileceği konuşuluyor. EU7 emisyon standartlarına uygun hale getirilen güçlü M177 V8 motor, daha fazla hibrit otomobilin geleceğine işaret ediyor. Mercedes-AMG hayranları, klasik V8 performansını yeniden görmeyi heyecanla bekliyor.

Mercedes'ten yüksek hacimli benzinli motor hamlesi! resim: 0

Mercedes-Benz'den kritik karar

Mercedes-Benz’in yeni nesil C63 AMG ve E63 AMG için kritik bir karar alması bekleniyor. Bu konuda gelen bilgiler ise Mercedes-Benz’in 2026 yılından itibaren performanslı modellerinde M177 kodlu 4,0 litrelik V8 motor kullanacağı yönünde.

Etiketler Mercedes
Yorumlar
Kalan Karakter 800