İzmir Şehir Tiyatroları sezonu açıyor! İlk gösterime girecek olan oyun…

İzmir Şehir Tiyatroları, 2023 – 2024 sezonunu açıyor. Üstelik ilk gösterime girecek olan oyun ise Türk Edebiyatının ölümsüz eserlerinden bir tanesi olan Deli Dumrul…

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Ekim 2023 itibari ile kapılarını seyirciye açıyor. 2023 – 2024 sezonu 2 Ekim 2023 tarihinde başlayacak. İlk açılış için gün sayan tiyatroda açılışa özel birçok sürpriz seyirciye sunulacak. Tiyatroda sezonda sergilenecek olan ilk oyunun Güngör Dilmen’in efsane oyunu olan “Deli Dumrul” olması ise kimseyi şaşırtmayacak.

İzmir Şehir Tiyatroları sezonu açıyor! İlk gösterime girecek olan oyun… resim: 02022 – 2023 sezonunda oynanan tüm oyunların kapalı gişe olduğu tiyatroya yoğun bir ilgi gösteriliyor. 2 Ekim’de İzBBŞT salonunda gösterime girecek olan oyun için biletler gişelerden ve kultursanat.izmir.bel.tr adresinden alınabiliyor.

Oyun çeşitliliği giderek artıyor

Her sezon yeni oyunlar ekleyerek giderek büyüyen tiyatro oyuncularını seyircilerde asla yalnız bırakmıyor. Deli Dumrul ile birlikte 9 farklı oyun sayısına ulaşan ekip, sezon içerisinde 10. Oyun olan Nazım Hikmet Ran’ın “Yolcu” eserini de sahnede seyirciye sunacak.

İzmir halkının yoğun bir ilgi gösterdiği tiyatro oyunlarına dolu gişe hazırlanan ekibin de keyfi yerinde. Özellikle geçen sene yaşanan başarının bu yılda tekrar etmesi için yoğun bir çalışma dönemi geçiren ekip oyun sayısını da artırarak seyirciye muhteşem dakikalar geçirtmenin hayalini kuruyor.

Etiketler tiyatro izmir
Yorumlar
Kalan Karakter 800