Acil parada nakit avansın avantajları

Acil para lazım olduğunda finans kuruluşlarının kampanyalarını gözden kaçırmamak gerek. Bazı bankalar 5000 TL’ye kadar 6 taksitler geri ödemeli faizsiz nakit avans kampanyası başlattı. Ajantajları şöyle...

İhtiyaç kredisine göre hem bürokrasisi hem de faizi daha düşük olabilen nakit avansın bazı öne çıkan avantajları şöyle...

Nakit avans seçeneği, kredi kartı üzerinden taksitli olarak nakit çekim işlemidir. Nakit avansın faiz oranları kampanya dönemlerinde ihtiyaç kredisi faiz oranından daha düşük olabilmekte.

 2- 12 AY VADE

Faizsiz nakit avans, bankaların standart kredi türünden farklı olarak, müşterilerine acil nakit ihtiyaçlarında para desteği sunduğu bir hizmettir. İhtiyaç kredisinden farklı olarak, nakit avanstan ilgili bankanın kredi kartı müşterileri yararlanabiliyor.  Ve bankalar zaman zaman müşterilerin nakit ihtiyacına çözüm sağlamak için belli limitlere faiz indirim seçenekleri sunuyor. Taksitli nakit avans vadeleriyse bankadan bankaya farklılık gösterebileceği gibi genellikle 2 ay ile 12 ay vade arasında değişiyor.

NAKİT AVANS SİSTEMİ AVANTAJLARI

Nakit avans sisteminin avantajları genel olarak şöyle özetlenebilir:

  1.  Kısa vadeli veya düşük tutarlı nakit ihtiyaçları için rahatlıkla kullanılabilir.
  2. Nakit avans çekmek için bankayla görüşmeye gerek yoktur. Banka ATM’lerinden işlem hemen gerçekleştirilebilir.
  3. Banka ile birebir bir işlem yapılmadığı için kredi notu kontrolü, kredibilite gibi kavramlarla zaman kaybedilmez.

BBVA GARANTİ’DEN YENİ MÜŞTERİLERE KAMPANYA

Garanti Mobil üzerinden yeni müşteri olanlara özel, 5.000 TL’ye varan 6 ay taksitli yüzde 0 faizli, masrafsız nakit avans fırsatı sunulmaya başlandı. Kampanyadan yararlanmak için Garanti Mobili indirerek müşteri olmak istiyorum adımını tamamlamak gerekiyor. Kredi kartı başvurusu onayladığında nakit avans teklifinden faydalanılıyor.

FAİZSİZ KREDİ

Denizbank’ta yeni başlattığı bir kampanyayla faizsiz 6 ay taksitle 5 bin TL nakit avans hizmeti sunulduğunu duyurdu.

Adım adım sade bir yaşama geçinAdım adım sade bir yaşama geçinHayat yoğun, günlük işler, trafik, sosyal yaşam, iş hayatı derken bir koşuşturmadır alıyor başını gidiyor. Bu kargaşanın içinde hayatınız ne denli sade olursa hem ruhunuz ferahlar, hem zaman yönetimi beceriniz artar. Adım adım sade yaşama geçmeye ne dersiniz?

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800