Tesla sınırlı süre ile birlikte indirim kararı verdi! Yeni model araçlarda indirim olacak!

Tesla bazı model araçlar için indirimli fiyatları sunacak. İndirimli fiyatlar 1 Mart 2024 tarihine itibaren artış gösterecek.

Güncelleme:

Tesla dünyada çok sevilen bir elektrikli araç markası olarak öne çıkıyor. Amerika’da bazı model araçlar üzerinde indirim söz konusu oldu. İndirimli fiyatlar ile ilgili detaylar listeme. İşte detaylar…

Teste indirimli satılacak

Elon Musk’ın CEO’su olduğu bilinen elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla Amerika’daki bazı model üzerindeki otomobillerin fiyatlarını geçici olarak indirdi. Tesla’nın web sesinden yapılmış olan duyuru kapsamında yeni model üzerinden indirimler 29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

29 Şubat son tarih

Tesla model araçlar için bazı modellerde fiyatlar aşağı çekildi. Sitesinden yapılan kapsamında yeni model y arkadan çekişli uzun menzilli modeli fiyatı 29 Şubat 2024 tarihine kadar teslimat indirimi ile satılacak. Bu fiyat 1 Mart 2024 tarihinden itibaren olacak şekilde en az 1000 $ artacak.

Tesla paylaştı

Tesla yeni teknolojileri ile birlikte gündemde yerini korumaya devam ediyor. Tesla bazı araç modelleri adına fiyatları asla indirim haberlerini internet sitesinden duyuruldu. Yeni model araçları için 29 Şubat 2024 tarihine kadar geçerli olacak bir indirim söz konusu olacak.

Şimdi fiyatlardan yararlanmak isteyenler için son tarihi belirlenmesinin ardından fiyatlar üzerinde 1000 dolarlık bir artışı ilerleyen dönemlerde yapılacağı belirtildi.

Yeni model 

Model y ile birlikte Tesla indirimli fiyatları sunacağını açıklamıştı. Arkadan çekişli ve uzun menzilli modellerin fiyatlarının 1000 $ azaltılıp satışa sunulduğu belirtildi. 1000 $ üzerinden azaltılan Tesla fiyatları 42.009 90 $ ve 47.990 $ üzerine düştü. Tesla sırası ile birlikte yüzde 2.3 yüzde 2’lik bir indirime gitmiş sayıldı. Şirketin son fiyat indirimi ile birlikte Kızıldeniz’deki saldırıların sevkiyat üzerindeki aksamalara neden olmasının sonrasında geldi. Tesla sahibi olmak isteyen elektrikli araç severler ise bu fırsattan yararlanmak için sıraya girdi. Araç için yoğun bir ilgi gösterildi. Son tarihi kaçırmak istemeyen vatandaşlar hemen harekete geçti.

Yorumlar
Kalan Karakter 800