Tarım Kredi, çiftçiden gelen tepkiler üzerine o ürünün alım fiyatını artırdı!

Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçiden gelen tepki üzerine zeytin alım fiyatlarına zam yaptı. İşte detaylar...

Güncelleme:

Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçiden gelen tepki üzerine zeytin alım fiyatlarına zam yaptı. Daha önce açıkladığı fiyata 15 TL daha ekleyen kooperatif böylece 90 TL olan alım fiyatını 105 TL’ye çıkardı. Çiftçi ise tepkinin yerini bulmasından dolayı memnun.

Tarım Kredi, çiftçiden gelen tepkiler üzerine o ürünün alım fiyatını artırdı! resim: 0

Tarım Kredi Kooperatifleri, zeytin alımı için taban fiyatı daha önce 41 TL olarak açıklamıştı. Ancak gelen tepki üzerine 46 TL olarak taban fiyatı belirledi. Bununla birlikte 90 TL olan alım fiyatını da 105 TL’ye çıkardı. Özellikle Orhangazi, Gemlik, İznik, Mudanya bölgelerinde son yıllarda ciddi oranda zeytin alımı yapan kooperatif, böylece çiftçinin sesini duymuş oldu.

Tarım Kredi Kooperatifi zeytin alım fiyatını artırdı

Çiftçiden gelen tepki üzerine zeytin alım fiyatı için yeni bir liste yayınlayan Tarım Kredi Kooperatifleri, 90 TL olarak açıkladığı tavan fiyatı 105 TL’ye yükseltmeyi başardı. Bununla birlikte 380 taneli zeytin alım fiyatını ise 46 TL’ye çekti. Bu haber karşısında çiftçinin yüzü güldü.

Daha önce Marmarabirlik’in altında fiyat veren kooperatif böylece kısa sürede bir güncelleme yaparak zeytin alımı için yeni fiyatları belirlemiş oldu.

Etiketler Tarım Kredi zeytin
Yorumlar
Kalan Karakter 800