Papara kullanıcılarına para şoku!

Milyonlarca kullanıcı dün Papara uygulamasındaki arıza nedeniyle sisteme ulaşamayınca tüm ödemelerini yapamadı. Uygulamaya gece girebilen kullanıcılar, bu kez gerçekleşmeyen ödeme miktarlarının hesaplarından düştüğünü görünce yeni bir şok yaşadı.

Papara uygulamasına giriş yapmakta sorun yaşayan kullanıcılar dün mağdur oldu.  Sisteme giremeyen, işlem yapamayan kullanıcılar, bunun nedenini araştırdı. Papara’ya ulaşamayan kullanıcılar sosyal medyadan sorunlarını duyurdu.

ULAŞILAMAYAN PAPARA TWITTER’DAN DUYURDU

Papara’nın Twitter hesabından saat 20.20’de yapılan paylaşımda, “Bir süredir Papara uygulamana erişemediğinin farkındayız. Teknik ekibimiz problemin çözümü için çalışıyor. Mümkün olan en kısa sürede sorunun çözüleceğinden emin olabilirsin. Sabrın ve anlayışın için çok teşekkürler” denildi.

Papara'nın Twitter hesabından saat 21.04'te yapılan ikinci paylaşımda ise sorunun çözüldüğü belirtilerek şöyle denildi: “Selam Paparalı, teknik ekibimiz söz konusu erişim problemini çözdü. Bu gibi kesintilerin tekrarlanmaması için çalışıyoruz. Destek ekibimiz problemden etkilenen tüm Paparalıların taleplerini inceliyor. Sabrın ve anlayışın için çok teşekkürler."

HESAPLARINI KONTROL EDENLER ŞOK YAŞADI

Papara kullanıcıları, sorunun giderilmesinin ardından uygulamaya girdiklerinde bu kez ikinci bir şok yaşadı. Gün içinde defalarca denemelerine rağmen ödeme ya da para gönderme işlemleri başarısız görünen kullanıcılar, sistemin normale dönmesinden sonra paralarının eksildiğini gördü.

NAKİT ÖDEDİLER HESAPLARINDAKİ PARA AZALDI

Gündüz iki işyerine ödeme yapmak için uygulama üzerinden yaptığı işlemi ikişer kez denemesine rağmen gerçekleşmeyen Papara kullanıcısı Salim B., bunun üzerine nakit ödeme yaptığını belirtti. Salim B., “Uygulamanın akşam açılmasından sonra hesabıma girince yaptığım deneme kadar paramın eksildiği gördüm. Oysa ben nakit ödeme yapmıştım. Papara’ya da ulaşamadım” diyerek tepki gösterdi.

PAPARA'YA ULAŞILAMADI

Kullanıcılar, yaşadıkları sorunla ilgili gece de Papara'ya uaşamadı.  WhatsApp hattı mesai saati dışında hizmet vermeyen Papara'nın çağrı merkezini arayanlar sorunun devam ettiği, sistemdeki arızanın giderilmeye çalışıldığı yönündeki bant kaydıyla karşılaştı. 

Hesaplarından giden paraların akibetiyle ilgili yanıt alamayan kullanıcılar, uygulamaya güvenlerini kaybettiklerini dile getirdiler.

İŞTE PAPARA'NIN TWITTER PAYLAŞIMLARI

Papara kullanıcılarına para şoku! resim: 0

Papara’ya ulaşılamıyor. Sistem çöktü mü?   Papara’ya ulaşılamıyor. Sistem çöktü mü? Uygulamaya giremeyen, işlem yapamayan milyonlarca Papara kullanıcısı, merakla ‘Papara çöktü mü?’ sorusunun cevabını arıyor.

 

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800