Oteller de enflasyonla mücadele kampanyasına destek veriyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünde gerçekleştirilen enflasyonla mücadele kampanyasına destek verdiklerini ifade etti.

Güncelleme:

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, Cumhuriyet'in 100. yılında düzenlenen enflasyonla mücadele kampanyasını desteklediklerini belirtti. Eresin, geleneksel "Aylık Bilgilendirme Toplantısı" sırasında yaptığı konuşmada, son dönemde Türkiye'yi olumsuz bir şekilde yansıtmaya çalışan kesimlerin, Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden gelen turist talebini etkilemeyi amaçladığını ifade etti.

Eresin, otelcilerin enflasyonla mücadele kampanyasına destek olacaklarını ve fiyat indirimlerine katılacaklarını açıkladı. Eresin, Cumhuriyet'in 100. yılında bu kampanyayı desteklemenin önemine değindi ve üyelerini hassasiyetle bu inisiyatife katılmaya davet etti.

Müzik eserleri telif hakları sorunu 

Ayrıca Eresin, müzik eserleri telif hakları konusunda önemli bir düzenlemenin yürürlüğe girdiğini ve bu konuda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür etti. Müzik eserleri telif hakları konusundaki uzun süredir devam eden sorunların çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

EURO 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye ve İtalya'nın ev sahipliğinde düzenleneceğini ve UEFA tarafından açıklanacak 5 stadyumun organizasyona ev sahipliği yapacağını hatırlatan Eresin,  bu etkinliğin Türkiye'nin turizmi ve spor altyapısına önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Etiketler İndirim otel
Yorumlar
Kalan Karakter 800