Netflix ne kadar abone kaybetti?

Netflix ikinci çeyrekte 2 milyon abone kaybı öngörüyordu. Ancak açıklanan rakamlar kaybın daha az olduğunu ortaya koydu.

Netflix, geçtiğimiz çeyrekte yaptığı açıklamada nisan-haziran döneminde yaklaşık 2 milyon abone kaybetmeyi öngördüğünü duyurmuştu. Ancak 30 Haziran’da sona eren üç aylık dönemde 970.000 civarında abone kaybettiği görüldü.

Netflix hisseleri, şirketin ikinci çeyrekte beklenenden daha az abone kaybettiğini açıklamasının ardından yüzde 8 yükseldi.  

3’ÜNCÜ ÇEYREKTE HEDEF: 1 MİLYON YENİ ABONE

Şirket, hissedarlarına, yılın ilk yarısında görülen bazı kayıpları tersine çevirmeyi beklediğini duyurdu. Netflix, üçüncü çeyrekte yaklaşık 1 milyon yeni abone eklemeyi bekliyor.

Netflix ayrıca ücretli paylaşım planı için henüz erken bir aşamada olunduğunu belirtti. Netflix, daha önce aboneliklerini evlerinin dışında yaşayan aile üyeleri veya arkadaşlarıyla paylaşmak için bazı üyelerden ücret alınması üzerine çalıştığını duyurmuştu.

Netflix, Latin Amerika’daki testler kapsamında 2023 yılında daha geniş bir sunum sağlayabilecek iki farklı yaklaşımı incelediğini açıkladı.

Zengin olmak için 20’li yaşlarda başlanması gereken 10 alışkanlıkZengin olmak için 20’li yaşlarda başlanması gereken 10 alışkanlıkZengin olmaya giden yolda hayatınıza birkaç alışkanlığı dahil etmek gerekiyor. Ve bu alışkanlıkları ne kadar erken edinirseniz, şansınız o kadar artar. İşte başarılı insanlar için işe yarayan ve sizin de işinize yarayabilecek 10 alışkanlık.

 

Etiketler Netflix
Yorumlar
Kalan Karakter 800