Motorine indirim geliyor! Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Brent petrol fiyatları ve dövizden kaynaklanan değişimler akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Çarşamba gününden itibaren motorine indirim bekleniyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin ne kadar oldu?

Güncelleme:

Motorine çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş indirim bekleniyor. Benzinde ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.  

Brent petrol fiyatlarının dalgalanması ve dolar kurunun TL karşısında hafif güçlenmesi akaryakıta etki etti. Son olarak motorine 2 hafta önce cumartesi günü zam geldi. 2 hafta önce cumartesi günü motorin grubunda 91 kuruşluk fiyat artışı gerçekleşti. Benzin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği olmadı.

Mevcut akaryakıt fiyatları 

İstanbul Anadolu Yakası akaryakıt fiyatları

Benzin: 20,43 TL

Motorin: 21,90 TL

İstanbul Avrupa Yakası akaryakıt fiyatları

Benzin: 20,43 TL

Motorin: 21,90 TL

Konut yatırımında ABD şehirleri fark attıKonut yatırımında ABD şehirleri fark attıZenginlerin ev almak için en çok tercih ettiği şehirler listesinde ABD, ilk 10 sıranın 5’ini aldı. Emlak broker şirketi International Realty Group’un (IRG) kurucusu Giovanna Guzman, kârlı ve yüksek kira getirisi olması nedeniyle Amerikan şehirlerinin tercih edildiğini söyledi.

 

 

Etiketler benzin
Yorumlar
Kalan Karakter 800