Monay ve Anadolu Hayat Emeklilik’ten Bireysel Emeklilik Sistemi İş Birliği

Monay ve Anadolu Hayat Emeklilik'in yeni kampanyası ile Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımınızı teşvik edecek bir projeyi hayata geçirdi. "Bes ile Birikime Başla!" yolculuğu geleceğiniz için sürdürülebilir bir yatırıma adım atmanızı sağlayacak.

Her bireyin, genç ya da yaşlı, çalışan ya da çalışmayan, finansal geleceğini güvence altına alması gerektiğinin farkında olduğumuz bu dönemde, BES'in sunduğu avantajlar hayati önem taşıyor. Avantajlar arasında %30'a varan devlet katkısı, birikimlerinizin değerlendirilmesi için çeşitli yatırım fonu seçenekleri, emeklilikte ister toplu para ister düzenli maaş alma imkanı ve daha pek çok seçenek sağlıyor.

Bu faydaların ışığında Anadolu Hayat Emeklilik; Türkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir. 1990 yılında Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi olarak kurulan ve Türkiye İş Bankası'nın güçlü iştiraki olan Anadolu Hayat Emeklilik, geniş acente ağına ve Türkiye İş Bankası'nın yaygın şube ağına sahip. Sürdürülebilirlik alanındaki öncülüğü ve Borsa İstanbul'da işlem gören payları ile yatırımcıların da dikkatini çeken şirket, BES alanında sunduğu yenilikçi çözümlerle kullanıcılarının finansal geleceğini şekillendirmede öncü konumda bulunuyor.

Yapılan iş birliği, finansal iyilik ve tasarruf bilincine odaklanıyor. Monay kullanıcıları, uygulamadaki "Bes ile Birikime Başla!" yolculuğunu tamamlayıp, Anadolu Hayat Emekliliğin sunduğu Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil olarak 250 TL ek katkı payı avantajından yararlanabiliyor. Ek katkı ile kullanıcılar emeklilik planlamaları ile finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak başlangıcı elde ediyor.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen'in belirttiği gibi, bu iş birliği, Bireysel Emeklilik Sistemi'nin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamayı hedefliyor. "Parasını Yöneten Hayatını Yönetir." sloganı altında Monay kullanıcıları, BES ile emeklilik birikimlerini bilinçli biçimde şekillendiriyor. 

Monay, kullanıcıların gelirlerini, harcamalarını, borçlarını ve finansal hedeflerini kolaylıkla yönetmelerine olanak tanıyan bir mobil uygulama. Uygulamanın sunduğu yapay zeka destekli sohbet özelliği, harcamaların kategorilendirilmesi ve 'istek' ile 'ihtiyaç' arasındaki farkın belirlenmesi gibi temellerle, bütçe yönetimini ve finansal planlamayı kolaylaştırıyor. Monay, kullanıcılarına para yönetimi konusunda rehberlik ederken, finansal okuryazarlıklarını geliştirmelerini ve finansal iyilik haline ulaşmalarına yardımcı oluyor.

Şimdi Monay uygulamasını indirerek "Bes ile Birikime Başla!" yolculuğunu tamamlayın ve finansal hedeflerinize ulaşmanın ilk adımını atın. Anadolu Hayat Emeklilik ile BES'e katılarak, 250 TL ek katkı payının yanı sıra, emeklilik planlarınızı güçlendirecek tüm avantajlardan yararlanın. Finansal özgürlüğünüze doğru atacağınız bu adım, sizi sadece bugün için değil, gelecek için de güvence altına alacak.

Monay Uygulamasını Ücretsiz İndirmek İçin Hemen Tıkla!

Yorumlar
Kalan Karakter 800