Milli Eğitim Bakanlığı yeni albüm paylaştı! Dijital platformlar üzerinden açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı cumhuriyetin 100. yılına özel olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor.

Güncelleme:

Bakanlık cumhuriyetin 100. yılına özel olarak Türkiye’deki bugüne kadar birikim ve kazanımların bulunduğu Türkiye 100. Yıla özel albüm hazırladı. Hazırlanan albüm dijital platformlar üzerinden yayınlandı. İşte bu albüm ile ilgili tüm detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı paylaştı

Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olduğu açıklama kapsamında cumhuriyetin 100. yılında Türkiye’deki bu zamana kadar birikim ve kazanımlarına milletin hafızasını tazelemek ve inancın başarıya dönüşme öyküsünün hatırasının yaşatılması amaçlı bir albüm yapıldı. Bu doğrultu içerisinde dünyada yankı uyandırmış olan çalışmaların görünürlüğünü artırmak ve çocukların ufkunu genişletmek amaçlı olarak dijital içeriklerin bulunduğu bir albüm hazırlandı. Bu albümde ilham vermek ve çocukları  eğlendirmek üzere farklı çalışmaların özetleri bulunuyor. Albümün adı Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı Yüz Eseri olarak belirlendi.

Türkiye Yüzyılı’nın 100 Akı 100 Eseri 

Türkiye Yüzyılı’nın Yüz Akı Yüz Eseri albümü ile birlikte Milli Eğitim Bakanı yeni bir proje hazırladı. Albüm yenilik ve eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nce geliştirilmiş olan Milli Eğitim Bakanlığı’nın web sitesi galerisinden paylaşıldı. Albüm ile birlikte milli uçaklar, Anadolu gemisi, ilk yerli otomobil, İstanbul havalimanı, Avrasya Tüneli, Marmaray, Sultan Selim köprüsü, hidroelektrik santrali, Yusufeli barajı, Osmangazi köprüsü, milli tanklar, millet bahçesi projeleri, insansız hava araçları, şehir hastaneleri ve benzeri Türkiye vizyonu ile birlikte Türkiye yüzyılın başarılarını temsil etmiş olan yakın döneme ait büyük özgün çalışmalar sunuldu. Başta öğrenci, öğretmen ve veliler olmak üzere millete sunulan albüme beğeni büyük oldu.

Öğrenciler albümü ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan albümü ziyaret etmiş öğrenciler eserlere ait fotoğraf, tanıtım metinleri ve videoları inceleyip her bir esere yönelik olarak duygu ve düşüncelerini web sitesi üzerinden paylaşıyor. Her alanda elde edilmiş başarıların gurur verici olduğu paylaşıldı.

Yapılan çalışmalar ve içinde bulunduğumuz dönem içerisindeki başarılar albüm haline getirilerek Milli Eğitim Bakanlığı’nın web sitesinden dikkat çekici bir şekilde paylaşıldı.

Yorumlar
Kalan Karakter 800