Mavi tik 8 dolar! Satın alan reklam yapabilecek

Twitter’ı satın alan ve profil bilgisini, ‘Twitter Şikayet Hattı Operatörü’ olarak değiştiren ünlü iş insanı Elon Musk, mavi tikin bedelini açıkladı. Musk, mavi tik alanların uzun video yayınlama ve reklam alma gibi ayrıcalıklara sahip olacağını da duyurdu.

Twitter'ın yeni patronu Elon Musk, daha önce ücretli olacağını duyurduğu 'Mavi Tik' için ayda 8 dolar isteyeceklerini açıkladı. Mavi tik duyurusunu twitterdan yapan Musk, tweetinde, "Twitter'ın şimdiki mavi tiki olmayanlar için devrede olan lord ve köylü sistemi saçmalık. Güç insanlara geçmeli. Mavi için aylık 8 dolar ödenecek" dedi.

Muks ayrıca, bedelini ödeyerek mavi tik alacak olanların karşılığında, “İstenmeyen posta/dolandırıcılığı yenmek için gerekli olan yanıtlarda, bahsetmelerde ve aramada öncelik. Uzun video ve ses yayınlama yeteneği. Yarısı kadar reklam” hizmeti alacağını duyurarak, bu özelliklerin Twitter'a içerik oluşturucuları ödüllendirmek için bir gelir akışı sağlayacağını belirtti.

Elon Musk’ın en büyük ortağı!Elon Musk’ın en büyük ortağı! Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın en büyük ortağı da belli oldu. Musk’tan sonra ikinci en büyük hissedar olan Suudi yatırımcı, hisseleriyle ilgili kararını kamuoyuyla paylaştı.

 

Etiketler Twitter
Yorumlar
Kalan Karakter 800