LinkedIn'e oyun eklenecek! İşte detaylar..

LinkedIn platformuna oyun entegrasyonu çalışmaları başladı. İşte detaylar...

Güncelleme:

Elon Musk, Twitter'ı süper bir uygulamaya dönüştürme planının bir parçası olarak geçtiğimiz günlerde iş ilanı özelliğini aktif hale getirdiklerini duyurdu. Buna karşılık Microsoft, daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmak için LinkedIn platformuna oyun entegrasyonu çalışmalarına başladı. İşte detaylar…

Microsoft'un sahibi olduğu LinkedIn, başlangıçta profesyonel ağlar oluşturmak ve bilgi edinmek isteyenler için kuruldu. Günümüzde iş ilanları için yaygın bir şekilde kullanılan platform, kullanıcıların daha fazla zaman geçirebilmeleri için yeni adımlar atmaya kararlı.

TechCrunch'ın bildirdiğine göre, LinkedIn'in yeni bir oyun deneyimi üzerinde çalıştığı ve bunun Wordle gibi basit oyunların viral başarısından ve milyonlarca oyuncuya ulaşmasından ilham aldığı doğrulandı.

LinkedIn'e oyun eklenecek! İşte detaylar.. resim: 0

İlk olarak "Queens", "Inference" ve "Crossclimb" gibi oyunlarla başlayacak olan bu yeni özelliğin ileride yüzlerce oyunla genişleyeceği tahmin ediliyor. Tersine mühendisler, LinkedIn'de oyunlarla ilgili ipuçlarını keşfetmeyi başardılar.

Tarih belli değil

Araştırmacı Nima Owji'ye göre, LinkedIn'in denediği bir fikir, oyuncu puanlarının iş yerlerine göre düzenlenmesi ve şirketlerin bu puanlara göre "sıralanması" olabilir. LinkedIn sözcüsü, oyun üzerinde çalıştıklarını doğruladı ancak henüz bir lansman tarihi belirlemediklerini açıkladı. (Shiftdelete) 
 
 
 
 
 

Etiketler oyun LinkedIn
Yorumlar
Kalan Karakter 800