Instagram’da hikayeleri artık 1 hafta görünür kalacak! Üstelik üzerinde değişiklik yapmakta cabası…

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram’ın popüler özelliği olan hikayeler kısmına düzenleme geliyor.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Instagram’ın popüler özelliği olan hikayeler kısmına düzenleme geliyor. Kullanıcıların büyük bir dikkatle takip ettiği ve kullandığı “hikayeler” kısmı artık değişiyor. Buna göre artık “My Week” ismi verilen bir özellik gelecek ve tam 1 hafta Instagram’da hikayeler görülebilecek. Üstelik hikayelerde kaldırma, değiştirme gibi işlemlerde yapılabilecek.

Sosyal medya denildiğinde akla ilk gelen platform Instagram’da değişikliklerin ardı arkası kesilmiyor. Buna göre My Week isimli değişiklik ile birlikte kullanıcılar 1 hafta boyunca hikayelerini paylaşabilecek. Üstelik bunları kaldırmak veya yenisini koymakta mümkün olacak. İşte merakla beklenen o özelliğin detayları…

Instagram “My Week” geliyor

My Week sayesinde Instagram üzerinde paylaştığınız hikayelerin tamamı 7 gün kalabilecek. Yeni hikayelerin de eklemesi yapılabilecek. Söz konusu bu durum sadece My Week özelliği ile mümkün olacak. Yıllardır hayatımızda yer alan Instagram böylece devrim yaratacak özelliği de yakında kullanıma sunacak. Kullanıcıların merakla beklediği bu özellik ile birlikte özellikle son yılların fenomen bölümü olan “hikayeler” kısmı da daha popüler olacak.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800