Instagram'a yeni özellikler geldi! Görüldü bilgisi kapatılacak

Meta, Instagram'daki yeni özelliklerini duyurdu. İşte o özellikler...

Mesajlar sabitlenebilecek

Mesajları sabitleme özelliği ile kullanıcılar istedikleri sohbeti üç adet mesaj kutusunun en üstüne sabitleme özgürlüğüne sahip olacaklar.

Bir sohbeti sabitlemek için, sabitlemek istediğiniz sohbete basılı tutun ya da sohbeti sola kaydırarak 'Sabitle' seçeneğini belirleyin. 

Mesajlar düzenlenebilecek

Meta, Instagram'ın mesajlar bölümüne yenilikler eklediğini duyurdu. Yeni özellikler arasında öne çıkan, mesajları düzenleme yeteneği oldu. Artık kullanıcılar, gönderdikleri bir mesajı 15 dakika içinde düzenleyebilecekler. 

Instagram'da bir mesajı düzenlemek için, düzenlemek istediğiniz mesaja basılı tutun ve "Düzenle" seçeneğini seçin. Meta'nın duyurduğu diğer bir özellik ise sohbetleri sabitleme imkanı tanıyor. Kullanıcılar, istedikleri sohbeti üç adet mesaj kutusunun en üstüne sabitleyebilecekler. Bir sohbeti sabitlemek için, sabitlemek istediğiniz sohbete basılı tutun veya sola kaydırın ve "Sabitle" seçeneğini seçin.

Okundu bilgisi kapatılabilecek

Instagram'da bir mesaj gönderdiğinizde ve karşı taraf mesajı okuduğunda, uygulama size karşı tarafın mesajı okuduğunu bildiren bir not gösterir. Ancak, bazı kişiler bu bilgiyi paylaşmak istemeyebilir. Bu durumda, Meta'nın eklediği yeni bir özellik olan okundu bilgisini kapatma seçeneği devreye girer. Okundu bilgisini tüm sohbetler veya seçili sohbetler için kapatabilirsiniz. 

Çıkartmalar favorilere eklenebilecek

Meta, artık bir sohbet içinde çıkartmaları favori olarak işaretlemenize olanak tanıyor.

Etiketler Instagram
Yorumlar
Kalan Karakter 800