Hükümetten yeni asgari ücret açıklaması! Nihayet asgari ücretle ilgili görüşmeler başlıyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, merakla beklenen asgari ücret açıklamasını yaptı.

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, merakla beklenen asgari ücret açıklamasını yaptı. Asgari ücretin yakın zamanda başlayacağını belirten Yılmaz, Aralık ayı içerisinde konu ile ilgili detayların da netleşeceğini belirtti. Özellikle işçinin refah düzeyinin korunması anlamında ciddi çalışmaların yapıldığını belirten Yılmaz, bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

İşçiler adına önemli konuşmalar yapan Yılmaz, görüşmeler esnasında işçinin rekabet gücünün korunması gerektiğini belirtti. Buna bağlı olarak kamu kesiminin de dengeyi gözeteceğini belirtti. Kamu, işletme ve işçi arasındaki dengenin kurulması gerektiğini belirtti.

Asgari ücrete sayılı zaman kaldı

Gazeteciler ile sohbet havasında bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, asgari ücretle ilgili samimi açıklamalarını sürdürdü. Aralık ayında belli olacak olan takvim ile birlikte asgari ücretin belli olacağını söyleyen Yılmaz, farklı konulara da değindi.

Son dönemde gündem olan Troy kart hakkında da açıklamalar yapan Yılmaz, bu karta yönelik olarak yapılan değerlendirmelerin devam etmesi gerektiğini ve ilerleyen zamanlarda daha fazla bu karta yönelimin başlaması gerektiğinin de altını çizdi.

Etiketler Asgari Ücret
Yorumlar
Kalan Karakter 800