Girişimcilere 300 bin TL destek

Girişimcilik ekosisteminde milli teknoloji girişimlerinin doğması için düzenlenen TEKNOFEST Girişim Programı 2. dönem başvuruları başladı. Ekiplere, toplam 5 milyondan fazla maddi destek sağlanacak.

TEKNOFEST Girişim Programı 2. dönem başvuruları başladı. T3 Girişim Merkezi yürütücülüğünde 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 yıllarında TEKNOFEST bünyesinde düzenlenen teknoloji yarışmalarına katılarak finale kalan üniversite ve üzeri seviyedeki takım veya takım üyelerine özel düzenlenen TEKNOFEST Girişim Programı 2. dönem başvuruları başladı. Başvurular 19 Aralık 2022 tarihinde sona erecek.

MİLLİ TEKNOLOJİ GİRİŞİMLERİ VE YERLİ SERMAYE

Türkiye girişimcilik ekosisteminde, milli teknoloji girişimlerinin doğması, büyümesi ve dünya pazarına açılmasındaki teknik, ticari ve finansal bariyerleri ortadan kaldırarak ve yerli sermaye sahiplerini teknoloji yatırımcısına dönüştürerek Türkiye ekonomisine yüksek katma değerli teknoloji üreten girişimler kazandırmaya yönelik çalışmalarına devam eden T3 Girişim Merkezi, bu kapsamda programın 2. döneminde Ön Kuluçka seviyesindeki ekiplere 150.000 TL, Hızlandırma seviyesindeki ekiplere 300.000 TL olmak üzere toplamda ise 5 milyondan fazla maddi destek sağlayacağını açıkladı.

GİRİŞİMCİ DESTEKLERİ

Seçilen ekiplere maddi desteğin yanı sıra Girişimcilik Eğitimleri, Mentorluk Desteği, Ofis Desteği, Patent, Tescil, Marka ve Faydalı Model Desteği, TEKNOFEST Girişim Hikayeleri Tanıtım Desteği, TEKNOFEST Girişim Gösteri Günü (Demoday) Katılım Hakkı, İlham Buluşmaları, Take Off Girişim Zirvesinde Stant Açma Hakkı, Bulut / Sunucu Desteği, Yatırımcı Görüşmeleri ve İş Birliği Görüşmeleri gibi pek çok alanda destek veren T3 Girişim Merkezi Dünün Yarışmacılarını, Bugünün Girişimcilerine, Yarının Teknoloji Liderlerine dönüştürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800