FODER'den Bütçesini Bilen Gençler eğitimi! Küresel Para Haftası için geri sayım...

FODER, Küresel Para Haftası'nın açılış etkinliğini duyurdu. Bütçesini Bilen Gençler semineri ile finansal konularda bilgi vermek amaçlanıyor.

Güncelleme:

   Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER), X hesabından 2024 Küresel Para Haftası'nın açılış etkinliğini paylaştı. FODER Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Öztürk tarafından gerçekleştirilecek olan Bütçesini Bilen Gençler semineri ile çevrim içi finansal okuryazarlık eğitimi verilecek. 

   18 Mart günü saat 21:00'de başlayacak olan etkinliğe finansal konularda bilgi edinmek isteyen tüm gençlere çağrıda bulunan FODER, 2012 senesinden itibaren düzenlenen Küresel Para Haftası etkinliklerinde 176 ülkeden 53 milyon çocuk ve gence eğitimler verildiğini açıkladı. Bu yılın sloganı ise "Paranın Değerini Bil, Geleceğini Güvence Altına Al" olarak duyuruldu.

   Seminere katılmak için kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfV-CW-lehiYSaNrIrVmT0hZrWDyGLzzxlFRilE6a0CQrbihg/viewform

FODER'in amacı nedir?

   Devlet, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık, finansal erişim farkındalıklarını ve olanaklarını oluşturabilmeyi amaçlayarak yola çıkan FODER, 2012 yılında kurulmuş olup, bilinçlendirme, eğitim, araştırma, uygulamalara destek, politikalar üretilmesi çalışmaları yapmaktadır.

Etiketler FODER
Yorumlar
Kalan Karakter 800