FODER, Küresel Para Haftası'na hazırlanıyor

Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER), Küresel Para Haftası'nda çocuk ve gençlerin katılacağı etkinlikler düzenlemeye hazırlanıyor.

Güncelleme:

   Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği (FODER), Küresel Para Haftası'na hazırlanıyor. 18 - 24 Mart tarihinde yapılacak organizasyonların teması, "Paranı Koru, Geleceğini Güvende Tut" olarak belirlendi.

   Bu yıl da çocuk gençlerin katılacağı etkinlikler düzenleyeceğini açıklayan FODER'in paylaşımında "Bu yıl “#ProtectYourMoney, #SecureYourFuture” temasıyla 18-24 Mart tarihinde kutlanacak #KüreselParaHaftası’na (Global Money Week) sayılı günler kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuk ve gençlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz etkinlikler için takipte kalın!" ifadeleri kullanıldı.

FODER'in amacı nedir?

   Devlet, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık, finansal erişim farkındalıklarını ve olanaklarını oluşturabilmeyi amaçlayarak yola çıkan FODER, 2012 yılında kurulmuş olup, bilinçlendirme, eğitim, araştırma, uygulamalara destek, politikalar üretilmesi çalışmaları yapmaktadır.

Yorumlar
Kalan Karakter 800