FODER ile Garanti BBVA'dan kadın girişimciler için iş birliği!

FODER, Garanti BBVA iş birliğiyle gerçekleştirilen Hesabını Bilen Kadınlar programının Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştiğini duyurdu. Özellikle kadınların finansal özgürlüğüne ve sağlığına katkı sunmanın hedeflendiği etkinlik için başvurular sürüyor.

Güncelleme:

   Finansal Okuryazarlık ve Erişim Derneği, X hesabından Garanti BBVA iş birliğiyle ABB Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen Hesabını Bilen Kadınlar programından 50'den fazla kadının faydalandığını paylaştı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama amacıyla gerçekleşen Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi’ni FODER Yönetim Kurulu Üyesi Canan Bayrak verdi.

   Hayatın her alanında kadınların temsilini önemsediğinin altını çizen FODER, Hesabını Bilen Kadınlar eğitimine erişmek isteyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceğini belirtti. Kadınlara yönelik eğitimler, proje ve programlar gerçekleştiren FODER, şu ifadeleri kullandı:

"FODER olarak Garanti BBVA iş birliğinde gerçekleştirdiğimiz Hesabını Bilen Kadınlar programı kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, ABB Yenimahalle Gençlik Merkezi’nde kadın girişimcilerle bir araya geldik.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlama amacıyla gerçekleşen Temel Finansal Okuryazarlık Eğitimi’nden 50’den fazla kadın faydalandı. Eğitim FODER Yönetim Kurulu Üyesi Canan Bayrak tarafından gerçekleştirildi.

FODER olarak hayatın her alanında kadınların temsilini önemsiyor, bilhassa finansal özgürlüklerine, sağlıklarına katkı sunmak için kadınlara yönelik eğitimler, proje ve programlar gerçekleştiriyoruz.

Garanti BBVA ile çok daha fazla sayıda kadının finansal okuryazarlık eğitimlerine erişebilmesi için Hesabını Bilen Kadınlar programında yer alıyoruz. Hesabını Bilen Kadınlar eğitimine erişmek isteyen herkes http://FinKurs.org platformuna ücretsiz katılıp ve faydalanabilir."

      Başvurmak için aşağıdaki internet adresini ziyaret edebilirsiniz:

https://t.co/OlhmFH7Tq1

FODER'in amacı nedir?

   Devlet, özel sektör ve diğer sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak ülke çapında bireylerin finansal okuryazarlık, finansal erişim farkındalıklarını ve olanaklarını oluşturabilmeyi amaçlayarak yola çıkan FODER, 2012 yılında kurulmuş olup, bilinçlendirme, eğitim, araştırma, uygulamalara destek, politikalar üretilmesi çalışmaları yapmaktadır.

Etiketler FODER
Yorumlar
Kalan Karakter 800