Faizsiz 10 bin TL kredi! Hangi banka veriyor?

Haftaya nakit ihtiyacıyla başlayanlara iyi haber. Yeni müşteri kazanmak için sıfır faizli kredi kampanyası yürüten Akbank, Akbank Mobil’i indirenlere 6 taksite kadar faizsiz 10 bin TL taksitli nakit avans hizmeti sunacağını duyurdu. İşte bu ay sona erecek kampanyanın ayrıntıları.

Akbank’ın faizsiz 10.000 TL kampanyasına18 yaşından büyük olanlar başvuruda bulunabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Akbanklı olmak gerekiyor.

Faizsiz 10.000 TL kredi kampanyasına katılabilmek için 30.11.2022 tarihine kadar Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklanması gerekiyor. Kampanyadan yeni Akbanklılar yararlanabiliyor. Bu tarihlerde Akbanklı olanların ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022'e kadar başvurularının onaylanması gerekli. Başvuru onaylandığında taksitli avans limiti doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanılabiliyor.

FAİZSİZ KREDİYİ KİMLER ALABİLİR?

Akbank'ın internet sitesinde yapılan faizsiz kredi bilgilendirmesinde şu ifadeler yer aldı:

"Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 10.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,63 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır. Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir. 17.10.2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz."

Axess veya Wings Kredi Kartı sahibi olan müşteriler 1 yıl kart ücreti ödemez. Ayrıca kredi kartlarında gecikme, bloke, yasal takip olan Akbanklılar, Taksitli Avans hizmetinden faydalanamaz.

Özgüven sahibi olmak için 5 öneri! Özgüven sahibi olmak için 5 öneri! Özgüven sahibi olabilmeniz için sizlere bazı kolay aktiviteler derledik! Etkinlikleri sırasıyla tamamlamaya çalışın. Çalışma süreniz konfor seviyenize bağlı: günler, haftalar veya aylar alabilir.

 

Etiketler faiz oranı Kredi
Yorumlar
Kalan Karakter 800