Enflasyon ne zaman tek haneye inecek? Plan, program tamam!

Cevdet Yılmaz, “Kademeli bir şekilde, belli bir süreç içinde enflasyonu tek haneli rakamlara indirmek istiyoruz. Bunun programını, planını yapmış durumdayız." dedi.

Güncelleme:

Program ve plan tamam! Artık enflasyonun tek haneye inmesi için sadece zaman gerekiyor.  Kademeli bir şekilde enflasyonun ineceğini müjdeleyen yetkili sayısı da gün geçtikçe artıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’da bunlardan bir tanesi. Cevdet Yılmaz, “Kademeli bir şekilde, belli bir süreç içinde enflasyonu tek haneli rakamlara indirmek istiyoruz. Bunun programını, planını yapmış durumdayız." dedi.

Yılmaz, Malatya Nikah Sarayı’nda açıklamalar yapan Cevdet Yılmaz, pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle finans, iş dünyası gibi konularda açıklamalar yapan Yılmaz, iş dünyasına önemli mesajları buradan iletti. Gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyen Yılmaz, tek hedefin enflasyonu tek haneye indirmek olduğunu söyledi.

Enflasyon tek haneye inecek!

Türkiye’nin son 20 yılına da değinen Cevdet Yılmaz, geçmişten bu zamana kadar önemli ekonomik kademeleri geride bıraktıklarının altını çizdi. Dünya ekonomisinin son 20 yılda %3,6 büyüdüğünü ancak Türkiye ekonomisinin bu dönemde %5,4 büyüme kaydettiğini de hatırlattı. Aslında başarılı olduklarının altını çizen Yılmaz, enflasyon konusunda da içleri ferahlatan haberlerde bulundu. 13 yıldır kesintisiz olarak büyüme gerçekleştirdiklerinin de altını çizdi.

Etiketler Enflasyon Ekonomi
Yorumlar
Kalan Karakter 800