Emeklinin bayram ikramiyesi belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklinin bayram ikramiyesinde yüzde 50 artış yapıldığını ve rakamın 3 bin TL'ye yükseltildiğini söyledi.

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emeklilerin bayram ikramiye tutarları ile ilgili açıklama geldi.

Emekliler ne kadar bayram ikramiyesi alacak? 

"Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz" diyen Erdoğan, tutarın 3 bin lira olacağını duyurdu. 

Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesi için "Önümüzdeki bayram bu rakamı yüzde 50 artış ile 3 bin liraya yükselteceğiz" dedi.

Emekli ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatırılacak? 

Ramazan Bayramı 10 Nisan'da idrak edilecek ve emekliye bayram ikramiyeleri bayramdan önceki hafta hesaplara geçecek. Dolayısıyla 1-9 Nisan tarihleri arasında tüm emekliler ilk ikramiyelerini almış olacaklar.

Diğer ikramiye ödemesi ise Kurban Bayramı öncesinde 10-15 Haziran haftasında gerçekleşecek.

Yorumlar
Kalan Karakter 800
Cuneyt Çevik
Sevgili dostum,emekli ikramiyesinin 2000 tl den ,3000 tl ye cikarildigini yazinda kalene almissin.Bazi TV kanallarin da da,mujdeli bir haber olarak bu bilgi verildi.Halbuki ben verilen bu artisin,baskilanmis kurla 32$ olarak uygulamaya konulacagini duydugum da,cok huzunlendim.Millet olarak ne kadar yoksullastigimizi bir kez daha hatirlatti bu haber ve hele de 2024 un emekliler yili oldugu bir yilda,boyle bir tutarin mujde olarak verilmesi l😔