Dünyanın en pahalı düğününe az kaldı: Rihanna, Zuckerberg, Gates de katılacak!

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için dünyanın en pahalı düğününü planlıyor. Düğüne, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, Rihanna gibi ünlü isimler de katılacak.

Güncelleme:

Hindistan'ın en zengin işadamı Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu için dünyanın en lüks düğününü organize etmeye hazırlanıyor. Ambani'nin kızının düğününde 2018 yılında 100 milyon dolar harcadığı biliniyor ve bu kez oğlu Anant Ambani'nin düğünü için Rihanna ve illüzyonist David Blaine gibi isimlerle anlaştığı ifade ediliyor.

Düğün organizasyonu sırasında konuklara farklı deneyimler sunmak amacıyla 2500 farklı menü hazırlanacak. Bu özel düğün, Hindistan'ın en zengin ailelerinden birinin düğünü olmanın ötesinde bir gösteri niteliği taşıyor. Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani, 28 yaşındaki oğlu Anant Ambani'nin düğünü için lüks bir tören düzenlemeye hazırlanıyor.

Dünyanın en pahalı düğününe az kaldı: Rihanna, Zuckerberg, Gates de katılacak!  resim: 0

Düğünün yapılacağı bahçe, 10 milyondan fazla ağacı ve Asya'nın en büyük mango bahçesini içeriyor. Ayrıca Ambani'nin hayvan kurtarma ve rehabilitasyon merkezine de ev sahipliği yapıyor, burada 2 bin kadar kurtarılmış hayvan, leoparlar, kaplanlar ve aslanlar dahil olmak üzere, Hindistan'dan ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirleri ağırlıyor.

Dünyanın en pahalı düğününe az kaldı: Rihanna, Zuckerberg, Gates de katılacak!  resim: 1

Rihanna'da sahne alacak

Düğün partisinin ünlü şarkıcı Rihanna'nın performansı ve illüzyonist David Blaine'in özel gösterisiyle renkleneceği söyleniyor. Konuk listesinde Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump gibi dünya çapında ünlü isimler yer alıyor.

Dünyanın en pahalı düğününe az kaldı: Rihanna, Zuckerberg, Gates de katılacak!  resim: 2

100 milyon doların üzerinde maliyet

Düğün şenlikleri 1 Mart'ta Ambani'nin memleketi Gujarat'taki 3 bin dönümlük bir bahçede düzenlenecek üç günlük bir partiyle başlayacak.

Ambani ailesi, 2018'de gerçekleşen kızlarının düğününde olduğu gibi, Anant Ambani'nin düğünü için de büyük bir bütçe ayırmış durumda. Düğünün maliyetinin 100 milyon doların üzerinde olması bekleniyor. Hindistan'da düğün endüstrisinin giderek büyüdüğü ve yılda 75 milyar dolardan fazla harcama yapıldığı göz önüne alındığında, Ambani ailesinin bu özel gün için ayırdığı bütçe dikkat çekici bir örnek oluşturuyor.

Etiketler Düğün
Yorumlar
Kalan Karakter 800