Depremzedeler için e-Devlet'ten güvenli bağış yapılabilecek

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, depremzedeler için e-Devlet Kapısı üzerinden güvenli bağış imkânı sağladı. Bu imkanlarla , AFAD ve Türk Kızılay’ın bağış kampanyalarına vatandaş e- Devlet'ten katılabilecek. Ayrıca kan bağışı yapmak isteyenler en yakın kan bağışı merkezini de görebilecek.

1 5 E-DEVLET'TE İKİ YENİ DİJİTAL HİZMET
E-DEVLET'TE İKİ YENİ DİJİTAL HİZMET

Depremzedelere yardım ulaştırmak ve bağış yapmak isteyen vatandaşlarımıza güvenli bir yöntem sunmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi iki yeni dijital hizmet geliştirdi.

2 5 EN YAKIN KIZILAY KAN BAĞIŞ MERKEZİNE YOL TARİFİ
EN YAKIN KIZILAY KAN BAĞIŞ MERKEZİNE YOL TARİFİ

Bu hizmetlerden ilki, depremden zarar gören vatandaşlara kan vermek isteyenlere yardımcı olacak. Kan bağışçıları, en yakın kan bağış merkezini e-Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Türk Kızılay’ın e-Devlet Kapısı’ndaki “En Yakın Kan Bağış Merkezi” hizmeti ile en yakın noktada bulunan Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne ait adres, telefon ve çalışma saati bilgilerini harita üzerinden görüntülenebilecek. Ayrıca harita üzerinden seçilen kan bağış noktasına yol tarifi de alınabilecek.

3 5 KREDİ KARTIYLA BAĞIŞ İMKÂNI
KREDİ KARTIYLA BAĞIŞ İMKÂNI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin ikinci hizmetiyle de nakdi bağışların güvenli bir şekilde depremzedelere ulaştırılması hedefleniyor.

4 5 ÜÇ BOYUTLU GÜVENLİK SİSTEMİ
ÜÇ BOYUTLU GÜVENLİK SİSTEMİ

AFAD’a ve Türk Kızılay’a ait iki ayrı “Deprem Bağış Kampanyası” hizmeti ile vatandaşlar, kredi kartlarını kullanarak e-Devlet Kapısı üzerinden bu hizmetten yararlanabilecek. e-Devlet Kapısı, bağış yapmak isteyenlere, ödeme aşamasında üç boyutlu güvenlik sistemi (3D Secure) koruması da sağlayacak.

5 5 E-DEVLET ÜZERİNDEN VERİLEN BU HİZMETLERİN LİNKLERİ:
E-DEVLET ÜZERİNDEN VERİLEN BU HİZMETLERİN LİNKLERİ:
Yorumlar
Kalan Karakter 800