Çiftçilere o ödeme başladı! Tam 170.5 milyon TL…

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere desteğini son hız devam ettiriyor. Tarımsal desteğin hesaplara geçen tam 170.5 milyon TL ile devam ettiğini açıklandı.

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere desteğini son hız devam ettiriyor. Tarımsal desteğin hesaplara geçen tam 170.5 milyon TL ile devam ettiğini açıkladılar. Bakanlık tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımla duyurulan destek ödemeleri, 14.11.2023 yani dün itibariyle başlamış durumda.

Tarımsal destek ödemeleri yılın son çeyreğinde de hız kesmeden devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal ödemelere ilişkin olarak yaptığı paylaşımda çiftçilere tam 170 milyon 548 bin TL ödeme yapılacağını belirtti. Üstelik ödeme kalemlerini de bir bir yazmaktan geri durmadı.

Çiftçilere o ödeme başladı! Tam 170.5 milyon TL… resim: 0

Kalem kalem yatan destek ödemesi

Çiftçilere tarımsal destek anlamında yatan ödemeler Kasım ayında da devam ederken çiftçilerin yüzü gülüyor. Özellikle kış dönemine girerken yapılan bu ödemeyi tüm çiftçiler dört gözle bekliyor. İşte ödeme yapılan kalemler

  • 131 milyon 31 bin 386 lira – bireysel sulama sistemleri destek ödemesi
  • 31 milyon 778 bin 714 lira – kırsal kalkınma yatırım desteği
  • 7 milyon 737 bin 900 – uzman eller projesi

Bu yatırımlar ile birlikte ülkemizde zor günler geçiren çiftçilere destekler devam ediyor. Özellikle üretimi artırmak için devlet bu tarz çeşitli destekleri her zaman sağlıyor.

Etiketler Tarım destek
Yorumlar
Kalan Karakter 800