Çanakkale ve Antalya'da sağanak yağış sele sebep oldu!

Olumsuz hava koşullarından dolayı Ege bölgesinden uyarılar ve yasaklar gelmeye devam ediyor. Açıklanan son bilgilere göre olumsuz hava koşullarının sebebiyet vereceği durumlara karşı Çanakkale’de motor, bisiklet gibi iki tekerlekli araçların trafiğe çıkması yasaklandı.

Güncelleme:

Çanakkale’de olumsuz hava koşulları!

Çanakkale’de şiddetli fırtına ve yağışların devam ettiği belirtildi. Günün ilerleyen saatlerinde fırtınanın daha da şiddetlenmesinin beklendiği açıklanırken bölge halkına birçok uyarı yapıldı.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada “Çanakkale İl genelinde devam eden olumsuz hava şartlarının daha da ağırlaşacağı değerlendirildiğinden 12.02.2024 Pazartesi (bugün) günü saat:14.30’dan Saat:23.59’a kadar motosiklet, scooter, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkması tedbiren yasaklanmıştır” denildi.

 Yapılan son dakika açıklamalarında Çanakkale’de Kepez çayının yoğun yağış etkisi ile taştığı belirtildi. Civar mahallelerin çayın taşması ile su altında kaldığı belirtilirken yağışın öğlen saatlerine doğru etkisini arttıracağı belirtildi. Bölge halkı olası durumlara karşı tedbirli olması için uyarılıyor.

Antalya’da okullar tatil ilan edildi!

Antalya’da gece saatlerinden bu yana devam eden sağanak yağış ve fırtına birçok mahalle de sele sebep oldu. Günün ilerleyen saatlerinde fırtınanın şiddetini arttırması beklenirken Valilik tarafından okullar tatil edildi. Yapılan son açıklamalarda Antalya’da 13.02.2024 tarihi ile bir günlüğüne okulların tatil olacağı duyuruldu.

Antalya halkı için yağışlara karşı tedbirlerin alınması önemle vurgulanıyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800