Bayramda İstanbul'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara Bölgesi'nde serin ve yağışlı hava etkili olacak. Peki İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinde hava nasıl olacak?

Güncelleme:

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nin açıklamasına göre, yarın Marmara Bölgesi'nde serin ve yağışlı bir hava etkili olacak. Ancak haftanın ilerleyen günlerinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Sıcaklık değerlerinin hafta boyunca mevsim normallerine yakın seyretmesi öngörülüyor.

Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli ve Yalova çevrelerinde yarın sağanak yağışlar ve yer yer gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

8 Nisan Pazartesi günü bölgenin genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak, ancak Trakya, İstanbul ve Yalova çevrelerinde rüzgarın zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

Hava kaç derece olacak? 

Arife ve Ramazan Bayramı'nın birinci günü genellikle parçalı bulutlu geçecek. Bayramın ikinci ve üçüncü günlerinde ise parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

İstanbul'da bayram tatili süresince genellikle parçalı bulutlu hava öngörülüyor, ancak pazar günü çok bulutlu, sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

İstanbul için en düşük ve en yüksek sıcaklık değerlerinin pazar günü 11 ila 17, pazartesi günü 10 ila 19, salı günü 9 ila 20, çarşamba günü 10 ila 21, perşembe günü 10 ila 22, cuma günü ise 11 ila 24 derece arasında olması bekleniyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800