28 Şubat ŞOK market indirimleri ile sevindirecek!

ŞOK marketlerinde 28 Şubat 2024 tarihinde başlayacak indirimlerde, mutfak ve ev tekstili ürünlerinde cazip fiyatlarla sunulacak.

Güncelleme:

28 Şubat 2024 tarihinde ŞOK marketlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor! Çarşamba günü için özel olarak hazırladığımız güncel yazımızla her evin ihtiyacını karşılayacak ürünleri bulabilirsiniz. 

ŞOK marketlerinde kaçırılmayacak fırsatlar!

Günlük yaşamın vazgeçilmezleri arasında yer alan tuvalet kağıdı ve bulaşık deterjanı gibi temel ihtiyaçlarını da unutmuyor. ŞOK olarak, her keseye uygun fiyatlarla her evin ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Müşterilerin memnuniyeti ve kolaylığı için özenle seçilen ürünlerle dolu bu katalogda aradığınız her şeyi bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

ŞOK marketlerinde her zaman olduğu gibi, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmanın yanı sıra müşteri memnuniyetini de ön planda tutuyor. 28 Şubat Çarşamba günü ŞOK'a uğramadan alışveriş yapmayın! Sınırlı stoklarla sınırlı süreli bu fırsatları kaçırmamanızı öneririz. 

ŞOK haftanın ürünleri neler?

28 Şubat 2024'te ŞOK marketlerinde birbirinden kullanışlı ürünler indirimde! Kahvaltı keyfinizi daha organize hale getirecek organizatörlü kahvaltılık sadece 189 TL. Gıdalarınızı taze tutmanızı sağlayacak vakumlu saklama kabı sadece 54.95 TL. Evde hamur işleriyle uğraşanlar için ise pratik bir çözüm, oval kahvaltılık sadece 12.95 TL. Bunların yanı sıra, hamur işlerinizi kolayca hazırlayabileceğiniz hamur leğeni 109 TL. Mutfakta düzeni sağlayacak vakumlu saklama kabı dikdörtgen modeli de yine 54.95 TL. Amerikan servis kültürünü evinize taşıyacak 2'li natural Amerikan servisi 125 TL.

Ev tekstilinde de fırsatlar bitmiyor! Yüz havlusu 79.95 TL, el havlusu 2'li seti 59.95 TL, kurulama havlusu 59.95 TL! Rahat ve şık terlikler ise kadın/erkek modelleriyle 99.95 TL! Kış günlerinde ayaklarınızı sıcacık tutacak kürklü ev botu 119 TL olarak sunuluyor. Plaj keyfinizi tamamlayacak Kumsal Vip Set Junior ise sadece 369 TL. Spor yaparken sizi sıcak tutacak Penti termal tayt 129 TL! Evde ve dışarıda kullanabileceğiniz Gezer kadın ve erkek terlik çeşitleri 59.95 TL!

Yorumlar
Kalan Karakter 800