2024 KPSS Alan Bilgisi Sınav Giriş Yerleri açıklandı! KPSS Alan Bilgisi Sınavı Ne Zaman?

KPSS Alan Bilgisi sınavına girecek adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken, ÖSYM tarafından 2024 KPSS Alan Bilgisi oturumlarına katılacak adaylar için sınava giriş belgelerinin erişime açıldığı bilgisi verildi. İşte, KPSS Alan Bilgisi sınav giriş yeri sorgulama ekranı...

Güncelleme:

KPSS Alan Bilgisi sınavına girecek adaylar için sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte, adayların erişime açıldı. ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruya göre, KPSS Alan Bilgisi sınavına girecek adaylar sınav yerlerini ÖSYM AİS üzerinden öğrenebileceği bilgisi yer alıyor. “Peki 2024 KPSS Alan bilgisi sınavları ne zaman?” diyorsanız detaylar işte sizlerle...

2024 KPSS Alan Bilgisi Sınavları Ne Zaman?

ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruya göre 2024 KPSS alan bilgisi sınav tarihleri şu şekilde;

KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) 20 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak, adaylar 20 Temmuz 2024 tatilde saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) 20 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak, adaylar 20 Temmuz 2024 tatilde saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik sınavları yapılacak) 21 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KPSS Sınav Yeri Sorgulama Nereden ve Nasıl Yapılabilir?

KPSS Alan Bilgisi sınavına girecek adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) sınava girecek adaylar için sınav giriş belgelerini erişime açıldığını duyurdu. KPSS Alan Bilgisi Oturumları için Sınav girecek adaylar KPSS Sınav Yeri Sorgulama işlemlerini şu şekilde yapabilir.

Adaylar, Sınava Giriş Belgelerini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 10 Temmuz 2024 tarihi saat 14.00’ten itibaren erişim sağlayabilir. Adaylar, yukarıda belirtilen linke T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle giriş yaparak, sınav giriş belgelerine erişim sağlayabilir.

KPSS Alan Bilgisi sınavına girecek adaylara başarılar dileriz...

Yorumlar
Kalan Karakter 800