Xbox Series X ve S için en popüler ve ücretsiz oyunlar

Oyun tutkunlarına müjde! Xbox Series X ve S için birbirinden güzel ve eğlenceli pek çok oyun mevcut. Üstelik bu oyunlardan bazıları da ücretsiz... İşte Xbox Series X ve S için ücretsiz oyunlar…

Gizem Kurtul Gizem Kurtul gizem@paradurumu.tv
The Sims 4
The Sims 4

The Sims 4, Maxis ve The Sims Studio tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan 2014 tarihli yaşam simülasyonu oyunudur. The Sims serisinin dördüncü oyunudur.

Rocket League
Rocket League

Rocket League, Psyonix tarafından geliştirilen ve yayınlanan, arabalarla oynanan bir futbol oyunudur. İlk olarak Microsoft Windows ve PlayStation 4 platformları için Temmuz 2015'te piyasaya sürüldü. 2016 yılında Xbox One için geliştirilen sürüm yayınlandı.

PUBG: Battlegrounds
PUBG: Battlegrounds

PUBG: Battlegrounds ya da bilinen adıyla PUBG, Krafton Games Union tarafından geliştirilen ve yayımlanan çok oyunculu bir video oyunudur.

Overwatch 2
Overwatch 2

Overwatch 2, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan yakında çıkacak bir birinci şahıs nişancı oyunudur. 2016 kahraman nişancı oyunu Overwatch'ın devamı olan oyun, ilk oyunla birlikte oyuncuya karşı oyuncu modları için ortak bir ortama sahip olurken, kalıcı işbirlikçi modları tanıtıyor.

Killer Instinct
Killer Instinct

Killer Instinct, orijinal olarak Rare tarafından yaratılan ve Midway, Nintendo ve Microsoft Studios tarafından yayınlanan bir dizi dövüş video oyunudur. Orijinal Killer Instinct, 1994'te oyun salonları için piyasaya sürüldü; oyun daha sonra 1995'te Super NES ve Game Boy için piyasaya sürüldü.

Halo Infinite
Halo Infinite

Halo Infinite, 343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S cihazlar için piyasaya sürüldü.

Fortnite
Fortnite

Fortnite, Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından 25 Temmuz 2017'de yayınlanan nişancı oyunudur. Oyun, 4 kişiye kadar eşli oynanışa sahip bir görev yapma oyunudur. Oyun, aynı oyun motoruna sahip Save the World, Fortnite Battle Royale ve Kreatif adında üç oyun modunu içerir.

Call Of Duty: Warzone 2.0
Call Of Duty: Warzone 2.0

Call of Duty: Warzone 2.0, Infinity Ward ve Raven Software tarafından PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One ve Xbox Series X/S için geliştirilen oynaması ücretsiz bir battle royale video oyunudur. 2020'deki Call of Duty: Warzone'un devamı niteliğindedir.

Brawlhalla
Brawlhalla

Brawlhalla, Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir 2 boyutlu dövüş oyunudur. Oyun Microsoft Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android ve Nintendo Switch platformlarında oynanabilir. Oyunun Super Smash Bros. serisinden esinlendiği tahmin ediliyor.

Apex Legends
Apex Legends

Apex Legends, Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan, ücretsiz bir Battle Royale oyunudur. Titanfall ile aynı evrende geçen oyun, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için 4 Şubat 2019'da piyasaya sürüldü.

Etiketler oyun Xbox
Yorumlar
Kalan Karakter 800