Yeni bir iş kurmak için en önemli adım!

Yeni bir iş kurmak için en önemli adım; ilk yatırım bedelini karşılayabilmek. Bir fikri bir girişime dönüştürürken yeterli maddi desteği bulmak, işin başarıya ulaşmasının en kilit adımı. Destek kredileri, girişimcilerin henüz yolun başındayken başvurdukları bir enstrüman.

1 8 EN ÇOK BAŞVURU KOSGEB'E
EN ÇOK BAŞVURU KOSGEB'E

Destek kredisi veren bankalar, destek kredisi imkanı sunan dernekler, fon ve vakıfların yanı sıra Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) de girişimcilerin en çok başvuru yaptığı kurum.

İşte başlangıçta KOSGEB’den kredi desteği alabileceğiniz iş fikirleri:

2 8 MOTOSİKLET BAKIM SERVİSİ
MOTOSİKLET BAKIM SERVİSİ

KOSGEB, motosiklet ile alakalı aksesuar ve parçaların ticaretinden bakım ve onarımına varana kadar pek çok konuda girişimcilere destek sunar. Bu konuda bir düşünceniz bulunuyorsa belli markalardan bayilik alabilirsiniz.

3 8 DOĞAL KOZMETİK ÜRÜN SATIŞI
DOĞAL KOZMETİK ÜRÜN SATIŞI

KOSGEB destekli iş fikirleri arasında kimyasal olmayan saf ürünler üretmek de mevcuttur. Bu sektörde iş yapma düşünceniz bulunuyorsa el kreminden sabuna kadar birçok kozmetik ürünü satışı gerçekleştirerek girişimci olabilirsiniz.

4 8 BAYİLİK ALMAK
 BAYİLİK ALMAK

KOSGEB desteğiyle bayilik alınabilecek çeşitli marka vardır. Gıda sektöründe bayilik veren birçok firma KOSGEB desteği sayesinde girişimcilere iş kurma desteği sunabilir.

5 8 PAKETLEME İŞLERİ
 PAKETLEME İŞLERİ

Paketleme işleri çoğunlukla firmalara fason şeklinde yapılır. Bu nedenle paketleme sektöründe iş kurmak istiyorsanız  KOSGEB’den destek alabilirsiniz. İşinizi büyütmek için gerekli olan makine desteklerini de temin edebilirsiniz.

6 8 WEB AĞI
 WEB AĞI

KOSGEB iş fikirleri arasında bulunan web ağı fikrini değerlendirebilir; ilk masrafların büyük kısmının karşılanacağını dikkate alabilirsiniz. Burada önemli olan girişimcilik fikrinizin iyi inşa edilmiş olmasıdır. Sektör kapsamında KOSGEB kredileri de size avantaj sağlayabilir.

7 8 OYUNCAK ÜRETİMİ
OYUNCAK ÜRETİMİ

 Oyuncak işinde benzersiz bir fikre sahip olduğunuzu düşünüyorsanız KOSGEB desteği almak üzere başvuru yapabilirsiniz.

8 8 ÇANTA ÜRETİMİ
ÇANTA ÜRETİMİ

Çanta imalatı da devlet tarafından desteklenen sektörlerin arasında yer alır. Çanta imalatında kullanacağınız makineler için kolaylıkla destek alabilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800