Girişimcilik projelerine toplam 400 bin TL ödül

Halkbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek ‘Girişimcilik Ödülleri’ kapsamında henüz ticarileşmemiş, girişimcilik projelerine ödül verilecek.

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) tarafından, girişimcilik ekosistemine değer katmak üzere; düzenlenen “Türkiye girişimci buluşması”, 25-26 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TOPLAM ÖDÜL MİKTARI 400 BİN TL

Cumhurbaşkanlığı Himayesinde ve Halkbank ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte, “9. GİV girişimcilik ödülleri” 9 kategoride yeni sahiplerini bulacak ve henüz ticarileşmemiş “proje fikir ödülleri” kategorisinde, ödül miktarı toplam 400 bin TL olacak. İki gün sürecek ve içerisinde sergi alanlarının da yer aldığı organizasyonda; çeşitli oturumlar, girişimcilere yönelik panel ve seminerler, B2B görüşmeler gerçekleştirilirken iş ve sanayi dünyasından temsilciler, akademisyenler, kamu kurum yetkilileri ziyaretçilerle bir araya gelecek.

ÖDÜL VERİLECEK KATEGORİLER

Proje Fikir Ödülü, İş Planı Ödülü, Kurumsal Girişimcilik Ödülü, Yeni Girişimci Ödülü, Üniversite Girişimcilik Kulüp Ödülü, E-Ticaret Girişim Ödülü, Basın Yayın Medya Ödülü, Akademisyen Ödülü, Kamu Yöneticisi Ödülü ve GİV Özel Ödülü olarak belirlendi. Toplam dört yüz bin TL ödül verilecek. Proje Fikir Ödülleri’nde birincilik ödülü 150 bin TL, ikincilik ödülü 100 bin TL, üçüncülük ödülü ise 50 bin TL olacak. İş Planı Ödülleri ise toplamda 100 bin TL olacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 15 KASIM

“Fikirden Girişime” sloganıyla hayata geçirilecek buluşmada girişimciler yatırımcılar ile fikir paylaşma fırsatı bulurken fikirleri ödüllendirilecek. Geçtiğimiz sene akademisyenler, girişimciler ve kamu kurum yetkililerinin farklı kategoride ödüllendirildiği “GİV GİRİŞİMCİLİK ÖDÜLLERİ” için son başvuru tarihi 15 Kasım 2022 olurken başvurular www.turkiyegirisimcibulusmasi.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

470 bin TL altındaki  sıfır otomobiller! 20 model ve fiyatları470 bin TL altındaki sıfır otomobiller! 20 model ve fiyatlarıTürkiye'de 470 bin TL altında alınabilecek otomobiller hangileri? Güncel listeye göre 470 bin TL'nin altında alınabilecek 20 modeli sizin için derledik.

 

Etiketler Halkbank
Yorumlar
Kalan Karakter 800