Deneyimler Bize Neler Öğretiyor?

Finansal Okuryazarlık Girişimcisi Özlem Denizmen, Fintechtime okurları için kaleme aldı, “Liseli Arkadaşlarım”.

Geçen sene Robert Kolej’de lise son sınıf öğrencisi iken fintek girişimim Moneye’de stajyerimiz olan Asrın beni aradı ve dedi ki ‘’Özlem Hanım şimdi UC Berkeley’deyim ve okul ücretimi ödeyebilmek için Silikon Vadisi’nde şirket kurdum…’’

Ona ‘’Senin gibi harika şeyler yapmak isteyen liseli öğrencileri bulalım, gelin bizim evde size mantı yapayım.’’ dedim. Benim büyük oğlum lise 1 öğrencisi, 6 muhteşem genci de çağırdım, hepsi bizim eve geldiler (mantı yetmedi:) Hep beraber o kadar eğlendik ki anlatamam… Bunu anlatmamın sebebi; aslında bu deneyim bana birkaç şey öğretti;

Devamını okumak için: https://fintechtime.com/tr/2020/02/liseli-arkadaslarim/

Borçlar Nasıl Kapatılır? Özlem Denizmen programının ‘’Özlem’e Sor’’ bölümünde borçlarını nasıl kapatması gerektiğini soran Murat Bey’in sorusunu yanıtlıyor!

 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorumlar
Kalan Karakter 800