Vietnam Asgari Ücret 2023

Vietnam Güneydoğu Asya'da bulunmaktadır. Vitenam'ın 2023 yılı asgari ücreti sıklıkla araştırılan ülkeler arasındadır. Peki, Vietnam’da asgari ücret ne kadardır? Vietnam ekonomisi nasıldır? Vietnam’da asgari ücret kaç TL’dir?

Güncelleme:

Asgari ücretler özellikle yurt dışında yaşamayı düşünen kişiler tarafından sıkça araştırılmaktadır. Ekonomik refah düzeyine göre belirlenen asgari ücretler her ülkede değişmektedir. Bu haberimizde Vietnam 2023 asgari ücreti hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Vietnam asgari ücret ne kadar?

2023 yılında Vietnam asgari ücreti 327 dolardır. Vietnam Dongu olarak hesaplandığında ise 8.133.634 Vietnam Dongu’na denk gelmektedir.

Vietnam asgari ücret kaç TL?

327 dolar olan Vietnam asgari ücreti, Türk Lirası olarak hesaplandığında 5000 – 5200 TL’ye tekabül etmektedir. Ayrıca 1 Türk Lirası 1335 Vietnam Dongu yapmaktadır.

Vietnam ekonomisi nasıl?

Vietnam’da ormanlarda bulunan meşe, bambu, japon sediri gibi ağaçlardan ülkenin gelirinin büyük bir kısmı elde edilmektedir. Vietnam’da balıkçılık da çok gelişmiştir. Ayrıca çanta, kıyafet, ipek kumaş da Vietnam’da çok uygun fiyatlara satılmaktadır.

Estonya Asgari Ücret 2023Estonya Asgari Ücret 2023Kuzey Avrupa’da Baltık Denizi’nin doğusunda bulunan Estonya’da 2023 yılında asgari ücret ne kadar? Estonya’da asgari ücret kaç TL? Estonya’da saatlik asgari ücret ne kadar? gibi en çok sorulan soruları haberimizde cevaplandırdık.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800