Kolombiya Asgari Ücret 2023

Asgari ücreti en çok merak edilen ülkelerden olan Kolombiya’da 2023 asgari ücret ne kadar? Kolombiya’da asgari ücret kaç Türk Lirası? Kolombiya’da asgari ücret kaç dolar? Gibi soruları haberimizde cevaplandırdık.

Güncelleme:

Ülkelerin asgari ücretleri özellikle yurt dışına gitmek isteyen, orada çalışmak isteyen kişiler tarafından sık sık aratılıyor. En çok aratılan ülkeler arasında da Kolombiya var. ‘Kolombiya’da 2023 yılı asgari ücret ne kadar?’ sorusunu sizler için yanıtladık.

Kolombiya asgari ücret ne kadar?

Kolombiya denince akla kahve, salsa ve dans gelir. Asgari ücreti en çok aratılan ülkelerden olan Kolombiya’da 2023 asgari ücret 1.023.772,50 pesodur. 

Kolombiya’da asgari ücret kaç TL?

1.023.772,50 peso olan Kolombiya asgari ücreti, Türk lirasına çevrildiğinde 4.200 TL’ye tekabül etmektedir. Türkiye ile karşılaştırıldığında bu rakam, hem Türkiye hem de dünya standartlarının altında kalmaktadır.

Kolombiya’da asgari ücret kaç dolar?

2023 Kolombiya asgari ücreti dolar olarak hesaplandığında, 261 dolara tekabül etmektedir. Kur farkından dolayı rakamlar zaman zaman değişebilmektedir.

İsrail Asgari Ücret 2023İsrail Asgari Ücret 2023En çok merak edilen ülkeler arasında yer alan İsrail asgari ücret sık sık araştırılıyor. Peki İsrail’de asgari ücret ne kadar? İsrail asgari ücret kaç dolar? İsrail’de ortalama maaşlar ne kadar?

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800