Halkbank ev sahibi olmak isteyenlere 2 milyon TL’lik kredi kampanyasını duyurdu!

Halkbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kredi desteği yapacağını duyurdu. Peki krediye başvuru yapmak için şartlar neler? İşte detaylar...

Güncelleme:

Halkbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kredi desteği yapacağını duyurdu. Gelecekte ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini gerçekleştirecek yakın zamanda açıklanan aylık taksit planları sayesinde artık ihtiyaçlarına uygun krediyi seçebilecekler.

Fiyatlar dikkat çekiyor

Artan kira fiyatlarının ardından ev sahibi olmak isteyen kiracılar için  Halkbank kredi desteği ile birlikte vatandaşların uygulanabilir çözüm arayışlarına ilaç olacağa benziyor. Artan kredi ihtiyacının farkına varan Halkbank, “Hesaplı Evim Konut Kredisi” programıyla devreye giriyor ve uygun imkanlarla sunulan kredi vatandaşları ev sahibi yapıyor.

Halkbankası’nın ev kredisinin detayları şöyle

Halkbank ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kredi desteği yapacağını duyurdu. Bunun ardından ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar kredi detaylarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Halkbank’tan 2 milyon TL konut kredisi başvurusunda bulunanlar, 120 ay vadede aylık 76.683,16 TL taksit ödeyebilecek. %3,79 faiz oranıyla birlikte toplam geri ödeme tutarı 9.201.979,20 TL olup, söz konusu finansal taahhüt konusunda netlik sağlıyor.

1 Milyon TL konut kredisinin cazip teklifi

Halkbank, daha mütevazı kredi tutarı arayan vatandaşlara ise 1 milyon TL’lik konut kredisi vereceğini açıkladı. 120 ay vadeli kredi kullananlar, yüzde 3,79 faiz oranıyla toplam 4.600.989,60 TL geri ödeme ile aylık 38.341,58 TL gibi düşük taksit imkanları ile ödeme noktasında sorun yaşamadan bu krediyi kullanabilecekler.

Ziyaretlerinizi bekliyoruz

Halkbank’ın konut kredisi fırsatlarını keşfetmek veya uygunluk kriterleri ve başvuru prosedürleri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız size en yakın Halkbank şubesini ziyaret etmeyi veya müşteri hizmetleri hattıyla iletişime geçebilirsiniz. Gündeme dair bilgilere en hızlı ulaşan olmak istiyorsanız bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar
Kalan Karakter 800