Estonya Asgari Ücret 2023

Kuzey Avrupa’da Baltık Denizi’nin doğusunda bulunan Estonya’da 2023 yılında asgari ücret ne kadar? Estonya’da asgari ücret kaç TL? Estonya’da saatlik asgari ücret ne kadar? gibi en çok sorulan soruları haberimizde cevaplandırdık.

Güncelleme:

Asgari ücret ülkelerin ekonomik refah düzeylerine göre belirlenir. Yurtdışında çalışmayı düşünen kişiler en önce ülkelerin asgari ücretini araştırır. Bu haberimizde araştırılan ülkelerden Estonya 2023 yılı asgari ücreti hakkına bilgi vereceğiz.

Estonya asgari ücret ne kadar?

Estonya 2023 asgari ücreti 725 Euro olarak belirlenmiştir.  Estonya’da yaşam koşulları çoğu ülkeye göre oldukça iyidir. Türk vatandaşları için Estonya vize istemektedir.

Estonya saatlik asgari ücret ne kadar?

Estonya’da 725 Euro olarak belirlenen asgari ücret, saatlik olarak 4,30 Euro yapmaktadır.

Estonya’da asgari ücret kaç TL?

725 Euro olan Estonya asgari ücreti 14.574 Türk Lirası’na tekabül etmektedir. Türk lirası olarak saatlik hesaplandığında ise 66 Türk lirasına denk gelmektedir.

Yeni Zelanda Asgari Ücret 2023Yeni Zelanda Asgari Ücret 2023En çok merak edilen ülkelerden olan Yeni Zelanda’da 2023 yılında asgari ücret ne kadardır? Yeni Zelanda’da saatlik asgari ücret ne kadardır? Gibi soruları haberimizde yanıtladık.

 

Yorumlar
Kalan Karakter 800