Altın yatırımı nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli? Altının püf noktaları Monay Sohbeti'nde

Monay Sohbetleri'nin bu haftaki konusu 'Altın'... Altın yatırımında nelere dikkat edilmeli? Bir yatırım aracı olarak altın mı döviz mi daha iyi? gibi soruları İsgold Altın Rafinerisi Hazine ve Uyum Başkanı Çetin Genç, 20 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da Monay Sohbetleri'nde yanıtlayacak.

Güncelleme:

Geleneksel Türk yatırımcısının en sevdiği ve güven duyduğu yatırım araçlarından biri olan altın, Monay Sohbetleri'nin bu haftaki gündem maddelerinden... Evdeki, kasadaki, yastık altındaki, banka hesabındaki, bilekteki, boyundaki, düğünlerdeki vazgeçilmez yatırım olan, kısacası hem yaşantımızın dolayısıyla da geleneklerimizin çoğunda kültürel bir yer edinen altınla ilgili kararlarımızı nasıl alacağımıza ilişkin önemli bilgileri ve tüyoları, İsgold Altın Rafinerisi Hazine ve Uyum Başkanı Çetin Genç, Monaylılara anlatacak; en çok merak edilen konulara ve sorulara yanıt verecek. Üstelik Altın hediyeli! İSGold Hazine Başkanı Çetin Genç; Monay Sohbeti oturumunun sonunda, 1 Monay üyesine 1 gram altın hediye edecek!

Monay uygulamasını ücretsiz indirmek için tıklayın.

'Parasını yöneten hayatını yönetir' bakış açısıyla kullanıcılarının para kararlarında ve kullanımlarında yanlarında olan ve davranış bilimi metodolojileriyle 'finansal okuryazarlık' bilincini yükseltmeye odaklanan Monay mobil uygulamasının, her hafta düzenlenen online Monay Sohbetleri toplantısında, haftanın konusu 'Altın' olacak.

Altın uzmanından altın yatırımı hakkında kritik tüyolar

20 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da gerçekleşecek oturumda, Çetin Genç, özellikle şu konu başlıklarına değinecek:

  • Altın yatırımında nelere dikkat edilmeli?
  • Altın enflasyonist dönemde paranın değerini koruma aracı olarak kullanılmalı mı?
  • Bir yatırım aracı olarak altın mı döviz mi daha iyi?
  • Altında al/sat yapmak doğru mu yanlış mı?
  • Enflasyon yükseldikçe altın almak doğru bir hamle mi?
  • Altın ve faiz ilişkisi nasıl işler? Negatif reel faiz durumunda yatırımcı ne yapmalı?
  • Altında kısa-orta-uzun vadeli yatırımdan hangisine daha çok uygundur?
  • Bankadan ve banka mobil uygulamasından altın hesabı nasıl açılır?
  • Gram altın almak avantajlı mı?
  • Çalınma, hırsızlık gibi durumlara karşı fiziki altın nasıl muhafaza edilmeli?

Monay Sohbeti'ne nasıl katılacaksınız?

Monay mobil uygulamasının chatbot (sohbet robotu) alanından katılım linki mesaj olarak telefonunuza gönderilecek. Henüz Monay cep telefonu uygulamasını indirmediyseniz, App Store ve Play Store'dan Monay'ı cep telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir; 20 Temmuz Perşembe günü saat 20.30'da uygulamadan gönderilen katılım linkine tıklayarak toplantıya katılabilirsiniz. Her hafta gerçekleşen Monay Sohbetleri'ne konuk olan alanında deneyimli ve yetkin konuklara, konuyla ilgili tüm sorularınızı iletebilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Yorumlar
Kalan Karakter 800