Danimarka ev fiyatları

En çok araştırılan ülkelerden biri Danimarka’da ev fiyatları ne kadardır? Danimarka’da satılık ev fiyatları ne kadar? Danimarka’da kiralık ev fiyatları ne kadar? Danimarka'da asgari ücret ne kadar?

Güncelleme:

Ülkelerin ekonomisine göre belirlenen asgari ücretler en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Merak edilen ülkelerden biri de Danimarka… Danimarka ile ilgili merak edilen bir diğer konu da satılık ve kiralık ev fiyatları. Bu haberimizde Danimarka ev fiyatları hakkında size bilgi vereceğiz. İşte Danimarka’daki ev fiyatları

Danimarka'da Asgari Ücret

Danimarka’da resmi olarak belirlenmiş bir asgari ücret yoktur.  Genellikle işveren ve işçi arasında iş sözleşmeleri imzalanır. Ortalama bir rakam vermek gerekirse, Danimarka’da asgari ücret 110 Danimarka Kronu’dur. Bu da yaklaşık 15 Euro’ya tekabül etmektedir.

Danimarka'da Satılık Ev Fiyatları

Danimarka’da ev fiyatları bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Danimarka başkentinde ya da sahilde olan konut fiyatları daha pahalıdır. Danimarka’da en fazla gayrimenkul satın alınan bölgeler; Odense, Kopenhag, Aalborg ve Aarhus’tur.

Danimarka’da metrekare başına ortalama konut maliyeti şu şekildedir:

Danimarka başkenti ve bölgede: 2427 Euro

Güney Danimarka: 1171 Euro

Kuzey Danimarka: 1061 Euro

Zelanda: 1250 Euro

Danimarka'da Kiralık Ev Fiyatları

Danimarka’da konutlar kısa süreli ya da uzun süreli olarak kiralanabilir. Konutların oda sayısı, konumu ve imkanları fiyatların değişmesinde etkili olmaktadır.

Danimarka’da ortalama aylık kira fiyatları:

Danimarka’da 1 odalı daire: 400 Euro-500 Euro

Danimarka’da 2 odalı daire: 500 Euro- 700 Euro

Danimarka’da 3 odalı daire: 1100 Euro- 1400 Euro

Danimarka’da villalar: 1500 Euro- 3500 Euro

Etiketler ev fiyatları
Yorumlar
Kalan Karakter 800