Mackenzie Scott'u Neden Tanımalısınız?

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’un eski eşi MacKenzie Scott 46 milyar dolarlık servetini tarihteki herkesten daha hızlı bağışlıyor!

Güncelleme:
  • 2019'da Bezos'tan boşandığından bu yana MacKenzie Scott, dünyanın en üretken hayırseverlerinden biri haline geldi: İki yıldan kısa bir sürede 780'den fazla kuruluşa toplam 8,8 milyar dolar bağışladı. Bilginize: Bu, eski eşinin TÜM hayatı boyunca şimdiye kadar bağışladığı bağışın DÖRT katından fazla!
  • Yalnızca şubat ayında, dört kuruluş MacKenzie Scott'tan toplam 171.5 milyon dolar değerinde bağış aldığını açıkladı. Fakat Scott bu bağışları özellikle kamuoyuyla paylaşmadı. Bir makalede medyanın, parayı bağışladığı gruplara odaklanmak yerine bağışladığı paranın kendisine çok fazla odaklandığını savunarak, bağışlarının son alıcılarını açıklamayacağını belirtti. Forbes'a göre, şubat ayındaki en büyük bağış (133,5 milyon dolar), risk altındaki çocukların okullara gitmesine yardımcı olan, Okullardaki Topluluklar adlı kar amacı gütmeyen bir kuruluşa gitti.
  • Scott para bağışladığında, bağışlar sınırsız bağışlar şeklinde gelir. Bu da oldukça özel, çünkü kar amacı gütmeyen kuruluşlar parayı belirli programlara ayırmaktan ziyade istedikleri gibi harcayabilirler.
Tinder Avcısı Gerçekte Kim?İşte Netflix'in yeni belgeseli, Tinder Avcısı'nın arkasındaki gerçek hikaye:

 

Etiketler Amazon Bağış
Yorumlar
Kalan Karakter 800