Düşük faizli 3 ay ertelemeli 12 ay vadeli kredi fırsatı!

Enflasyonla mücadele dönemine girilmişken nakit akışında sorun yaşayan vatandaşlar krediye başvuruyor. Kredi faiz oranlarının yüksek olması ve başvuru oranlarındaki retler de dikkat çekiyor. O banka 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Güncelleme:

Enflasyonla mücadele dönemine girilmişken nakit akışında sorun yaşayan vatandaşlar krediye başvuruyor. Kredi faiz oranlarının yüksek olması ve başvuru oranlarındaki retler de dikkat çekiyor. N Kolay dijital bankacılık 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

3 ay ertemeli kredi

Ekonomide ki dalgalanmalardan kaynaklı sorunlar vatandaşları zor durumda bırakmaya devam ediyor. Bu sorunlarla mücadele eden vatandaşlar zaman zaman bankaların kapılarını çalıyor. Banka kredi faiz oranlarının yüksek olması ve başvuru anında çok fazla belge istemeleri sebebiyle vatandaşlar başka yöntemlere başvurmaya başlamıştı. Ancak N Kolay dijital bankacılık hizmetiyle Aktif Bank, vatandaşların temel ihtiyaçlarını hemen halledebileceği krediyi 3 ay ertelemeli olarak ve şartsız kefilsiz olarak vereceğini duyurdu.

Düşük faizli ve 3 ay ertelemeli kredi arayan tüm vatandaşların sevineceği N Kolay kredisi ile kredi almak kolaylaşacak. Minimum 30 bin TL’den başlayarak ihtiyaç duyulan tutar için başvurular online şekilde yapılabiliyor. Gece gündüz, hafta içi hafta sonu fark etmeden müşteri olma işlemlerini tamamlamış olan vatandaşlar birkaç dakikada başvurusunu yapabilir ve parayı anında kullanmaya başlayabilecek.

Kredisi faiz oranı yüzde 3,49

Piyasadaki birçok banka faizlerini yüzde 5 üstüne çıkarmışken N Kolay dijital bankacılık sistemiyle çekilecek ihtiyaç kredisi hem düşük faiziyle hem 3 ay erteleme seçeneğiyle hem de şart ve kefil istememesiyle dikkat çekiyor. N Kolay 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,49 olarak açıklandı.

Düşük faiz sayesinde vatandaşların hem aylık geri ödemeleri hem de toplam geri ödemelerinde büyük kolaylık sağlanmış oluyor.30 bin TL çeken bir vatandaş 12 ay vadeyi tercih ederse aylık ödemesi bu düşük faiz sayesinde 3.937,03 TL iken toplam geri ödeme miktarı ise sadece 47.244,36 TL olarak gerçekleştirilebiliyor. Bu durumda yıllık maliyet oranı yalnızca yüzde 72,30 oluyor.

Yorumlar
Kalan Karakter 800