Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bayram açıklaması! Öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiriyor

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bayram tatili ve ara tatil ile ilgili öğretmenleri ve öğrencileri ilgilendiren bir duyuruda bulundu. İşte Bakan Özer’in tatil açıklaması…

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in açıklamalarına göre, 2. dönemin ara tatili 17 Nisan pazartesi günü başlayacak ve 20 Nisan perşembe günü sona erecek. 21 Nisan cuma günü ise Ramazan bayramı tatili başlayacak. Yani ara tatil ile Ramazan bayramı tatili birleşecek. Hafta sonu ile birlikte öğrenciler tam 9 gün ara tatil yapmış olacak.

Ayrıca, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Nisan ayı seminerlerinin online şekilde yapılacağını açıkladı.

Yaz tatili ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı 2022-2023 yılı eğitim öğretim yılı takvimini yayınladı. Buna göre okullar 16 Haziran 2023 tarihinde yaz tatiline girecek. Öğretmenlerin bu süreçteki seminerlerinin ise online şekilde olması bekleniyor.

ÖSYM'den YKS sınav merkezi açıklaması!ÖSYM'den YKS sınav merkezi açıklaması!Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) açıklamasına göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2023-YKS) uygulanacağı deprem bölgesindeki Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da sınav merkezi tercihi 5'e çıkarıldı.

 

Etiketler okul
Yorumlar
Kalan Karakter 800